WOW – NÅ ER ALT I BEVEGELSE……

– kan være tanker du bærer på i disse tider. Da kan jeg bekrefte for deg at da er du akkurat der du skal være. Da er du akkurat der hvor du kan velge og ta i mot endringene som pågår i livet ditt, eller også å forsøke å ”rømme fra” det du kjenner på.

RELASJONEN TIL HVEM…?
Mye handler om relasjoner på dypt plan disse dagen, og ikke bare relasjoner til andre, det handler like mye om relasjonen til deg selv.

Det er fire områder som det er verdifullt og jobbe seg gjennom disse dagene i forhold til relasjoner og det er; REFLEKTER – GJENNOMGÅ det som er – ENDRE og OMFORMULER det som trer frem og viser seg for deg. Vi er i en tid hvor ”noe” kan ta slutt for å gi plass til ”noe” mer hensiktsmessig. Dette ”noe” vet du selv best hva er.

SVARET ER Å VELGE.
Livet er valg, og fremtiden handler mer og mer om valg. Det å velge.
Å velge til fordel for andre mennesker i stedet for mot dem. Dette er kjærlighet i handling fordi vi alle er en del av helheten. Husk det 😉 Vi har mye kunnskap alle sammen, men hvor mye handler vi på det vi vet? Og kan økt bevissthet forstås, eller skal det erfares….? Spørsmål det er av verdi for oss alle å stille oss.

HVA ER EGO?
Ego-valgene dine tilhører den fysiske kroppen og er adskilt fra sjel. Sjelen, eller den du faktisk er, er bare et vitne og en observatør. For hvor mye av det egoet ditt vil, vil sjelen egentlig….? Egoet vil kontrollere for å føle seg vel gjennom fysisk og emosjonelt drama. Ego ønsker alltid noe nyt, nytt, nytt, som en slags ordre. Hvis bare så skjer, skjer slik……….

TAKKNEMLIGHET TIL TIDEN NÅ
Da er det godt å vite at vi er i en veldig ”healende” tid akkurat nå. En tid hvor dørene er åpne, og hvor vi kan kjenne på en fornemmelse av wow-følelsen for det nye. Det er som selgeren som endelig får nye produkter å selge eller barna som får nye leker. Samtidig skal vi være klar over at noe av utfordringen er at vi alle er på forskjellig sted avhengig av hvor vi er i vår energi-utvikling.

Vi er altså i en tid hvor vi blir vist ”sårene” våre. Dersom du kjenner på at du vil ha mer av noe nå, forbered deg på at resultatet kan bli smerte. Det er her det røde flagget dukker opp for hva du trenger å se nærmere på.

Den beste måten å få ”sårene” til å gro på er gjennom; TILLIT. Resultatet blir at du kommer i dypere kontakt med den du egentlig er, – her vi alle er på full fart inn i utvidelse av bevisstheten.

For virkelig å elske og bli elsket vil det være verdifullt å forlate ditt alltid sultne ego. Egoet som alltid mangler noe. Og dersom noen føler seg såret av noe du gjør, sier eller er så vit at da har du gått for langt.

Fordi DU er MEG og
JEG er DEG og
SAMMEN er VI og
SAMMEN kan VI løfte BEVISSTHETEN så vi alle kan oppleve en bedre hverdag og verden.
Når vi alle gjør vår del av arbeidet som skal til.
Arbeidet som leder til den kollektive oppvåkningen.

Tillits-hilsen fra
Anne-Mette
A-Ho

www.amazon.com