OPPLEVER DU STORE ENERGIPÅVIRKNINGER NÅ…..?

Vi lever i et oppblåst vakuum akkurat nå og påvirkes av alt rundt oss fra familie til de store samfunnsaktørene i forhold til tema som skal påvirke oss i riktig retning i livet.

Vi skal avslutte det gamle og kjenner derfor på friksjonen mellom det som har vært og det som skal komme. Det er akkurat som hestehoven som bryter gjennom asfalten, fordi hestehovens kraft er sterkere enn asfaltmaterien. I denne metaforen skal du sammenligne deg selv med hestehovens kraft.

Kreftene til naturen er mange ganger sterkere enn det menneskelige ego. Da er det naturlig å sende tanker til de store kreftene i orkanen som rammer østkysten av USA og menneskene som bor der. Et annet bilde på hva naturen bærer i seg og som vi påvirkes av.

Været vi påvirkes av er ikke noe annet enn en refleksjonen av den kollektive bevisstheten. Bevisstheten som viser massefrykten i verden i dag, den viser hva som ligger lagret i menneskets bevissthet.

DET SKJER NOE SOM LIGNER PÅ EN REVOLUSJON
Vi er midt i en tid for stoooore endringer, og store endringer betyr ustabilitet som fører med seg usikkerhet som igjen bygger på frykten som gjør at energiene til menneskene trekker seg sammen. Frykten trekker deg tilbake og har bare fokus på seg selv. Det kan selvfølgelig være en god ting fordi det får opp ”jobben” som skal gjøres, det som kan ligge lagret i underbevisstheten. Slik at det lagrede kan forløses.

IKKE GLEM
At mye av det du har sådd, frøene du har plantet kommer og møter deg i dørene akkurat nå. Vi er i svært karmiske tider hvor du kan møte igjen jobben du har gjort eller ikke har gjort.

Vi er i en tid for karakterbygging av den nye deg. Du blir testet! Så de neste to månedene er viktige for karakterbygging. Mye skjer der ute og nøkkelen er at det kan komme til overflaten store kriser for mange mennesker på mange nivåer. Hovedtema er; Penger eller penge-energier, fordi penger har vært kilden til sikkerhet for generasjoner. Mye eksploderer og kommer til å eksplodere –

Dette er utfordringene vi alle får for å finne inn til den NYE UTGAVEN AV OSS SELV!.

HVA ER ALT DET HER GODT FOR?
Målet er fortsatt å se oss selv som en del av en større helhet, se oss selv som tråden i veven hvor alle trådene er like viktige og verdifulle. Utfordringen for oss alle er å være som løven som er sjenerøs, som kommer fra hjertet med ønske om å ville hjelpe uten å beskytte det som er sitt. Fortiden handler om krig for å vinne mens fremtiden handler om å skape sammen gjennom kreativitet slik at du kjenner at du er nok og har nok akkurat som du er. At du har nok NÅ i dette øyeblikket. ALLTID.

SEPTEMBER 2018 ……?
Vi vet at denne måneden handler om å ekspandere inn i fryktenergiene som trekker deg sammen for å akseptere frykten. Vi er i tiden hvor menn blir skilt fra gutter og kvinner fra jenter. De sterke gode energiene i kvinner og menn skal stå opp for, til tross for frykten, – kaoset og det ukjente. Nå handler det om å gjøre ditt beste uansett omstendighetene, uansett hva andre mener. Uten at den andre føler seg mindre på grunn av dine ord og handlinger.

Nå trengs indre harmonisk styrke fra oss alle som er i utvikling og som er bevisste på hva som skjer på høyere energi nivåer. Ta i mot den nye deg som ønsker å komme gjennom med kjærlighet. Planen er lagt og det er tid for å VÆRE det nye. Det er ikke lenger noe du skal vente på. Nei, nå skal du være det.

DIN INSATS TELLER
Innsatsen er så verdifull fra hver og en av oss for å legge grunnen for mer lys for fremtidige generasjoner. Som indianerne lærte meg; at en beslutning skal være god for 7 generasjoner fremover. Jeg har lyst til å spørre deg hvor mange generasjoner tenker du på før du beslutter?  

Vær den beste og klokeste utgaven av deg selv nå. Vis deg frem, åpne deg for den mest energetiske og harmoniske utgaven av deg selv. Da og først da åpner du energier som vider utover og påvirker omgivelsene positivt. Energier som kommer fra kjernen i deg selv. Kjernen til din kjærlighet til deg selv, – og verden.

Det perfekte finnes ikke, alt er perfekt akkurat som det er akkurat nå.
Og NÅ er tiden vi så lenge har ventet på skal komme. Tiden er her – Yeeehhhhh!

fordi DU er MEG
og JEG er DEG og
SAMMEN er vi!

Energifylt og Harmonisk hilsen fra
Anne-Mette
A-HO <3

GOOD READ – www.amazon.com

https://www.facebook.com/SAGEPublicationsIndiaPvtLtd/