”WHEN YOU ARE SILENT YOU ARE WHOLE.” Anne-Mette Røsting

Jeg er egentlig en fri sjel som er utdannet masterøkonom, som har hatt lederansvar i mellomstore og store internasjonale virksomheter i mer enn 15 år.

7 av årene i det internasjonale selskapet Johnson & Johnson Inc. hvor jeg rakk å bygge merkevaren ACUVUE Engangslinser i Norden til en suksess, sitte i internasjonale utvalg, coache selgere, inneha styreverv, bygge relasjoner til optikere, og skape solide økonomiske resultater for J & J Inc.

Deretter valgte jeg å hoppe av karriere-karusellen og følge mine egne verdier gjennom å starte NATURAL FORCE. Jeg har siden 1995 vært selvstendig privatpraktiserende livsveileder og coach med erfaring fra mange tusen samtaler; alt fra ungdom til toppledere, jeg er en anerkjent foredragsholder for store virksomheter av alle slag, og forfatter  av Mulighetsloven som har resultert i 10.000 bøker i Norge. I tillegg finnes Mulighetsloven i lydbokformatet og kan lastes ned på www.fabel.no . ”Mulighetsloven” lanseres på engelsk i hele verden gjennom et av verdens største akademiske forlag SAGE i 2018 under tittelen ”Law of Possibilities – How to get what you want.”

Jeg lever også godt med tilnavnet Karriererebellen og det å bli sammenlignet med Tingeling fra Walt Disney filmene.

Dessuten har jeg samlet et enormt nettverk i Norge og utlandet av spennende og verdifulle mennesker og ledere fra mange deler av verden.

Jeg har mens jeg har utviklet NATURAL  FORCE, fordi jeg er svært nysgjerrig og empatisk av natur, utviklet min erfaring med hva gode relasjoner kan gjøre for fellesskap. Like viktig privat som i businessverden.

 

ERFARINGSLÆRT AV LIVET

Jeg har studert NLP, urtemedisin, healing, mediumskap, vært mentor flere steder blant annet på BI, har en velutviklet intuisjon og har nå stor visdom gjennom å ha erfaringslært av livet, og gjennom mine klienter. 

Jeg har erfaring med de fleste perspektiver av å være menneske og all denne visdommen ønsker jeg å dele tilbake for å forkorte veien for deg som opplever livet som utfordrende og endringer som ubehagelig.

Jeg elsker å inspirere, jeg elsker å skape og få mennesker til å ta neste skritt i sin utvikling mot å bli hele og ta i bruk potensialet sitt.

Jeg kan fortsatt få gåsehud over alle de mailene jeg får fra mennesker som har opplevd store fremskritt i livene sine gjennom den jobben vi har gjort sammen, eller mailene fra mennesker som har lest ”Mulighetsloven” og opplevd stor vekst og fremgang.

Jeg er fast mentor for entreprenører, skriver ukentlig blogg om hvilke energier vi påvirkes av  og lever mitt eget liv fra stor nysgjerrighet.

Privat har jeg en kjærlig ektemann, to flotte barn og et barnebarn. Jeg bor med nærhet til Oslo i Norge

 

“…Hun har en gudegitt gave i kommunikasjon.

Vi satt  som trollbundet … “.

Anerkjent  leder