NOE DU HAR GLEMT….?

Kan det være å leve nå, og jeg mener akkurat NÅ, ikke for 5 minutter siden og ikke om 5 minutter, men NÅ? Kan det være at du glemmer det?

EN UNIK TID
Der vi er i energiene  akkurat nå handler alt om å være til stede NÅ, og leve gjennom fasene som utspiller seg. 2019 handler nemlig om å trene på å være mest mulig til stede i Nå´et. Vi lever gjennom total avsluttning før ny begynnelse i år. Vi er i en unik tid i utviklingen av livet her på jorden.

Når vi handler på noe begynner alltid NOE NYTT å skje – og det er der vi er nå. Bruk derfor instinktene eller intuisjonen din mer enn fornuften, det er smart bruk av energi. Handle på instinktet, bare gjøre det og tenke senere.

GJØR SOM SLANGEN, DEN SKIFTER SKINNET OG FORNYER
Vaner, venner, jobber som vi alltid har hatt og som du kanskje ikke er fornøyd med en gang Spørsmålet til deg er; Velger du å fortsette med det kjente fordi frykten for å gi slipp er sterkere…., eller? Kan du kjenner deg igjen? Ja, det kan absolutt være skummelt å skifte ham og forlate fortiden til fordel for det ukjente – og tenk om alt blir mye bedre av det. Er det tanker som også går gjennom deg? Vi er sårbare og naive i en slik situasjon. Likevel, der vi er nå er det viktigere enn noen gang å handle på å la fortiden fare for å åpne for noe nytt og ukjent.
Forlat det som ikke ressonerer med deg lenger og beveg deg videre til tross for alt som kommer opp i deg, og som du kan kjenne på av både vonde følelser og gode følelser. “Move on” dersom du vil ha det godt med deg selv.

DEN NYE DEG ER FANTASTISK.
Det er en tid nå for å eksponere og vise frem vårt nye selv, vår nye tro og våre nye sannheter. Veldig mange bygger kommunikasjon og samtaler rundt; data, informasjon og kunnskap, men data er ikke visdom og informasjon er ikke kunnskap.
Der vi er nå trenger vi visdom og personlig sannhet. Vi trenger ikke googel, forskning, wikipedia og alt hva det heter som skal fortelle oss sannheten. Der vi er nå skal vi over til å erfare alt for å få egne innsikter som leder til DIN SANNHET og som gir visdom i hjertet.

Materialisme hindrer oss som menneskehet i vår utvikling. I stedet; forbered deg på å skinne, gi slipp og slipp til. Forlat den gamle utgaven av deg og forbered deg på å være hele deg. Føl på alt du kan forlate slik at ditt fulle potensial kommer gjennom.

SAMMEN ER VI
Vi er i en veldig potent tid for å stille de store spørsmålene som; Hvem er jeg? Hvem er jeg sammen med? Har jeg drømmejobben?  Vær også svært bevisst på hva og hvem du omgir deg med som skaper gledene dine. Slipp lyset ditt inn der det er mørkt for jo flere som våkner jo bedre vil vi alle oppleve å få det fordi frekvensene øker totalt.

Det viktigste spørsmålet du kan stille deg til alt er; “Hvordan føler jeg meg når jeg tenker på………? (noe bare du vet hva er).  Når alt kommer til alt handler livet og helsen din om deg selv. Føler du deg sterk og kraftfull eller føler du frykt?

Så kjære leser, sørg for at du tar alle beslutninger fra kjærlighet. Vær glad i alt, for alt har en høyere mening. La derfor alt utenfra være noe som styrker deg og ikke fratar deg din egen kraft. Da ER du!

DU ER ET VAKKERT INSTRUMENT – SPILL DINE TONER
Selv Buddha var ikke fri fra frykten. Hvor langt du har kommet i din utvikling mot oppvåkning handler alt om hvor raskt du kommer deg tilbake i balansepunktet og tåler hele deg selv. Vi skal ikke kvitte oss med noe, vi skal leve gjennom det som skjer oss og kjenne på alt i kroppen. Kroppen er ditt instrument, det er den som synger din sang, som er din frekvens, som du er og som vi andre omgir oss med. Spill din vakre tone og vær!

fordi DU er MEG
JEG er DEG – og
SAMMEN er VI.

HerOgNå hilsen fra
Anne-Mette
A-ho

Bestill MULIGHETSLOVEN her og fortsett 2019 på en ekspanderende måte;

   eller den engelske utgaven her;