MULIGHETSLOVEN TRANSFORMERER MENNESKER

Boken ble til etter et foredrag.  Etter avsluttet foredrag kom det løpende opp til meg på scenen en dame som hev seg rundt halsen min og sa ordene: ”Du har transformert livet mitt på to timer. Jeg må få gi deg en klem.”  Personer høyt oppe i næringslivet kom også bort og takket personlig. Den kvelden visste jeg hva boken skulle handle om.

Budskapet er at livets opp og nedturer skaper du selv, dag for dag, uke for uke. Det handler om å ta ansvar for sitt eget liv og jobbeliv, være ekte, ærlig, modig og velge å snakke og være ubetinget ærlig. Det du gir av deg selv får du tilbake.

”Når du har tillit til deg selv og vet at du kan inspirere deg selv til gode dager er det ingen andre som kan ta fra deg energien din. Det viktigste for deg er å ta din plass hver dag i møte med omverden. Mulighetsloven inspirerer deg til å se på dine dårlige mønstre og samtidig transformere relasjoner til et liv for deg hvor du selv skaper og står først. Egoistisk? Absolutt ikke, her snakker vi om nestekjærlighet. Er dine dager gode smitter det over til verden rundt deg.”

NOEN TILBAKEMELDINGER FRA LESERE De sterkeste historiene kommer fra menn...

 • Mulighetsloven har reddet livet mitt. Jeg er så takknemlig 🙂

  Nina
 • Takk kjære, og takk for stor folkeopplysning:)

  Marianne
 • Har lånt den på biblioteket og den er kjempebra. Må bare ha den til hverdagsbruk.
  Skulle ønsket jeg hadde lest den for 40 år siden.

  Torill
 • Noen uker før jul viste en legekontroll at blodtrykket mitt var urovekkende høyt. Etter at jeg startet å lese boken din, kjente jeg at noe skjedde med meg – rent fysisk. En god følelse spredde seg i kroppen, og jeg kunne med en gang “kjenne” at blodtrykket sank. Dette kommer jeg aldri til å glemme!  (innlegget er forkortet)

  Daglig leder, mann
 • Jeg kjørte meg inn på selvmordstanker. Jeg ble innlagt på akuttpsykiatrisk. Mens jeg var innlagt foreslo en venninne at jeg leser Mulighetsloven. Jeg kjøpte boka, begynte å lese…  og nesten med en gang begynte jeg å overvinne depresjonen. Avdelingen som jeg var innlagt på la merke til min forandring. Jeg har blitt skrevet ut, og gleder meg til å starte det nye livet som et nytt og veldig forandret menneske. (innlegget er forkortet)

  Anonym mann
 • En opplevelse var det også å lese boken din. Det er så tydelig at du virkelig mener det du skriver, at du brenner for å dele dette med andre. Den inspirerer meg, og jeg tror den er minst like bra for folk som ikke er så ”beleste”.

  Varme hilsener fra Jon

FØLG MULIGHETSLOVEN PÅ:

Les utdrag fra boken her.