MANGLER DU PENGER NÅ….?

OG HVORFOR OPPLEVER DU UBEHAGET ENDA EN GANG………….?
EKSTRA OPPDATERING; Det er ekstremt store energier i sving i forbindelse med fullmånen i dag, og som jeg har skrevet om før handler det om ikke bare i dag, men inntil tre dager før og tre dager etter selve fullmånen. Jeg bruker så kraftfulle ord i dag fordi det er nødvendig nå.

Energiene er i ekstremutgave rett å slett . Det forklarer for deg hva du kan ha kjent på gjennom helgen og eller også hva du er i akkurat nå.

JOBB FOR Å FINNE BALANSEPUNKTET!
Det som utspiller seg er temaer som skal vise deg hvor mye god energi eller lys om du vil som har kommet gjennom til deg slik at du opplever balanse uansett hva som skjer rundt deg. Samtidig som de nedbrytende og mørke kreftene, eller temaer i livet ditt som du kjenner igjen som utfordrende kan komme ”hoppende” inn rett foran deg for å vise deg hva du trenger å ta tak i for å tiltre enda mer av det gode i livet ditt.

Som du skjønner handler alt om å velge. Velge deg selv, den gaven du bære og det lyset som er deg. Det lyset som bare er ditt. Det lyset som når du slipper det gjennom gjør deg til en enda bedre utgave av deg selv, et mer kjærlighetsfylt og helt medmenneske blant oss alle.

 

HAR DE TO SISTE ÅRENE VÆRT SPESIELT KREVENDE?
Akkurat nå er tiden for å bryte gjennom til den beste utgaven av deg selv. Gå gjennom ”muren” til det nye og ukjente i tillit. Du blir gitt energiene nå for å gjøre valg. Og ikke glem at det er også et valg å ikke velge.

Du har blitt testet de to siste årene; ja det har vært utfordrende og krevende for oss alle, også for meg selv, her jeg sitter midt i min egen oppvåkning og tema som er tillit. Tillit til at jeg har nok, er nok, alltid får akkurat det jeg trenger og tilliten til at jeg er her for å bidra til oppvåkning. Jeg bærer kraften, min egen kraft, – som er fullt ut i stand til å gi meg akkurat det jeg skal ha, når jeg skal ha det – dersom jeg velger å leve fra tillit. Uansett om det stormer rundt meg og livet utfordrer står jeg tillitsfull og rolig midt i stormen uten at den påvirker meg. Jeg har skrevet om det i tidligere blogg hvordan fuglene flyr inn i midten av stormen når de store naturkreftene er i sving. Så også med oss menneskene.

Nå er det spesielt verdifullt å hente frem ordene; ” I det dypeste mørket finnes det sterkeste lyset:” En sterk beskjed til oss alle.

AVSLUTTNING OG NY BEGYNNELSE.
Der vi er nå energimessig kalles; NY BEGYNNELSE, samtidig som det som er uhensiktsmessig fra fortiden viser seg for å gi deg muligheten til å bearbeide fortiden og gjøre plass til fremtiden i den beste utgaven av deg selv.

MERK DEG DATOENE; 4.oktober OG 5. November.
Det kommer to muligheter til fremover til å forløse de kreftene i deg som holder deg tilbake. De to mulighetene kommer 4. Oktober, allerede neste uke ,og siste runde med utrensingsmuligheter skjer den 5. November.

Etter denne datoen er vi gjennom og over i de helt nye rene energiene hvor du skal begynne å leve den nye utgaven av deg selv. Leve det NYE og UKJENTE. Og du; den jobben du gjør med å rense ut nå gjør du også for fellesskapet vi alle er en del av. Så ditt bidrag er svært verdifullt. Du får det bedre med deg selv og vi får det bedre med hverandre. Det store hovedtema rundt energiene som pågår frem til begynnelsen av november er penge-energiene. Så hvis du er i utfordringer rundt penger eller står ved store gjennombrudd når det gjelder penger, så vit at det er hovedtema. Det er akkurat som det skal være.

SPØRSMÅL DU SKAL STILLE DEG.
Det store verdifulle spørsmålet du skal stille deg nå og som alle har godt av å stille seg er; Hva er mine prioriteringer nå……? Det du får som svar vil sette deg fri og bevege deg mot det som er gaven din og den beste utgaven av deg selv.

Energier er magiske, og når vi menneskene bruker energiene til å balanser oss selv gjennom å ønske det som gjør vondt velkommen med sine gaver like mye som vi nyter de gode energiene med sine gaver vil vi komme nærmere et balansert liv. Nå er tiden for å erkjenne fortiden, overgi seg i tillit til noe større og det som skal komme, for der i gjennom å bli hele. Mulighetene ligger åpne for å komme i kontakt med den beste utgaven av deg selv, så bruk tiden klokt kjære du som leser dette, for hele verden er et speil på den du er. Speilet viser deg hvem du egentlig er og det som er aller viktigst for deg. Og det som er aller viktigst for deg vil du bli vist deg og gitt til slutt uansett.

Vær en objektiv observatør i denne intense energien som pågår for da vil du se veien videre og de gode valgene du trenger å ta slik at du tiltrer mer og mer av ditt lys.. Så la oss se det i øynene at du kanskje ikke får akkurat det du vil ha og likevel vil du kunne kjenne på og føle resultatene av det som ligger foran deg uten at du anstrenger deg for å nå frem til resultatet.

Bruk mulighetsvinduet nå når du har det før det lukker seg i november. Du har en superhelt inni deg – det vet du, så ta kontakten med den du egentlig er. Gå gjennom vinduet og sett deg selv fri. Du kjære vakre superhelt av et menneske. I det store fellesskapet – Menneskeheten <3

Magisk fullmånehilsen til DEG
fordi DU er MEG og
JEG er DEG og
SAMMEN er VI.

Mulighetshilsen fra
Anne-Mette
A-ho

 

GOOD READ;