LA DET BARE SKJE…….

Neste uke kan bli intens og spennende samtidig. Og det handler om innover-reisen og det å kjenne etter hva som pågår på innsiden når det gjelder behov. Det handler mye om frihet. Forresten en god energiuke for å party party. Feste og slå ut håret litt. Det handler mest om å ha plass til deg selv i livet.
Uavhengighet, individualitet, inspirasjon, frigjøring, oppvåkning og det å komme deg utenfor boksen er det energiene til uken handler om. Det er virkelig en god tid for ekspansjon av bevissthet på alle nivåer. Alle planetene er i gunstige posisjoner for det.

HVORFOR ER DET UKJENTE VERDIFULLT?
Den nye veien til det ukjente og uprøvde åpner seg mer og mer, det igjen betyr at du kan utvikle deg videre. Samtidig er det viktig og erkjenne for deg selv at du har et hjerte, er et menneske og lever her på jorden. Denne erkjennelsen er verdifull så du ikke tar av til la la land. Livet vi lever består av menneskekroppen, ego og alle dine ting og eiendeler. Noe som gjør at utfordringene du møter på forgår her på jorden mellom menneskene.

Hvorfor skriver jeg alt det her, jo fordi dersom du skulle ønske å trekke deg bort fra det som faktisk skjer her i livet ditt akkurat nå så er ikke det noen god strategi. Kanskje er det noe som utfordrer deg, noe du skal utvikle, noe du skal bygge opp, noe som andre mener om det du gjør og er. Det å trekke seg bort nå, er en form for å stikke av fra virkeligheten. Du kan føle deg opplyst, du kan mene at dine tanker ser den sanne virkeligheten, men det er ikke utfordringen. Det er bare ego i aktivitet. Det er bare du selv som bærer sannheten!

EIER DU KANSKJE SVARET FOR ANDRE….?
Utfordringen vi alle står overfor er å bringe den universelle sannheten ned og inn i livene våre, være ydmyk, være menneske slik at du gir av deg selv. Ikke fra det du vet. Nei, det handler om å gå ut av komfortsonene og gi til hverandre, knytte bånd på alle mulige vis. Både fysisk, finansielt, psykologisk og på alle mulige måter. Det er den egentlig store utfordringen alle står overfor.
Vi kan være i kontakt spirituelt eller på andre lignende måter ja; men nå er alt om å skape den nye fremtiden, det nye paradigmet sammen.

TA ET SKRITT TILBAKE og SLUTT Å INFORMER
Det er verdifull å ta et skritt tilbake, se fremover og skape den nye utgaven av deg selv. Pass bare på at du ikke går til hodet og tankene for å finne svaret, men holder hjertet ditt åpent også. Det maskuline og det feminine skal forenes. Så la oss forene filosofiene våre, ideene våre, og det vi ønsker å dele videre og gjøre det om til kjærlighet for alle parter. Og kjærlighet handler faktisk om å ofre noe ved å gi og være der for andre, ved å gi næring, gi videre og holde den trygge sonen for andre som trenger det. Denne strukturen er motsatsen til det vi kommer fra hvor alt bygger på informasjon.

Faren er at vi blir til skjerm-mennesker som skal google alt, vite alt for å finne svar. Resultatet kan bli at du ender opp som en robot på autopilot og en dårlig kopi av andre som har mistet kontakten med hjertet.

LA OSS FEIRE og VOKSE SAMMEN…
Alle trenger nå å stå godt i hjertet sitt og være medmenneske. Vi skal faktisk våge å feire at vi holder på å forlate de gamle patriarkalske strukturene.

Når vi åpner våre sinn og våre hjerter til naturen og viser ydmykhet, ærefrykt, og kjærlighet overfor andre mennesker, lar våre hjerter smelte sammen for enda større hjerteåpninger vil dette føre til vekst, evolusjon og en dypere bevissthet. Og dersom du tar deg tid til indre personlig vekst og ikke lar deg bli ledet, føler deg redd eller manipulert av eksterne krefter vil du oppleve ekte, virkelig vekst.

La oss samles, la oss komme sammen, la oss vise og være mer kjærlighet! <3

Alt dette fordi DU er MEG
JEG er DEG og sammen er VI!

Kjærlig vekst-hilsen fra
Anne-Mette
A-ho

PS. I dag kan jeg også dele en ekstra glede med dere. Jeg har fått mail fra SAGE Publ. min internasjonale forlegger om at ”Law of Possibilities – How to get what you want” er ferdig trykket! Yoooohoooo

Jeg kjenner meg virkelig ydmyk og glad for at jeg skal få inspirere flere mennesker til å våkne til en kjærlighetsfylt hverdag og et liv som består av mer av det de ønsker seg.

Da står det bare igjen å ønske deg alt det beste og legge igjen en kommentar som kan inspirere andre fra ditt perspektiv.