JEG DRØMMER DERFOR ER JEG – LEVE ELLER BARE EKSISTERE?

                    

SKAL DU LEVE ELLER BARE EKSISTERE?
I dag vil du oppdage at jeg tar en litt annen vinkling på Energi-brevet, så jeg er superspent på hva du synes om det? Min intensjon er å møte dere mer der dere har spørsmål og undringer slik at dere opplever energiforstålese på en litt ny måte. Selvfølgelig skriver jeg også om energiene vi er i akkurat nå helt til slutt, og i en kortere utgave enn jeg har gjort tidligere. Intensjonen min er å skape engasjemang, bringe energiforstålse inn i en hverdagslig sammenheng og la dere få bidra mer til hva jeg skal skrive om. Årsaken er at jeg bryr meg om deg, jeg har ertfart mye og ønsker å dele tilbake for å forkorte veien for deg. Alt handler til syvende og sist om valg uansett så la oss sette ut på en litt ny reise sammen. Er du med?

HVEM ER DU EGENTLIG?
Er du den du tror du er eller kan du være noe mye mer og større enn deg selv. Kan det være at du er kreativ og hel? Kan det være at du har levd illusjonen om hvem du er for lenge?

Kan det til og med være at du trenger å utforske deg selv og dine drømmer mer? Personlig har jeg brukt mange år på min reise, samtidig står den store drømmen klart for meg nå. Visjonen om å gjøre noe godt for mennesker og noe stort for verden har jeg hatt i mange mange år. Det som er nytt nå er at jeg setter den ene foten foran den andre mot den store drømmen om å bygge Norge og Nordens første Energi-Velvære-Senter. Strukturene er klare og de første menneskene er med meg på reisen. Men hvordan kom jeg dit? En ting er ihvertfall sikkert, dersom du ikke har med deg sjelen på reisen ender du med å gjøre alt akkurat passe og det har jeg gjort i mange nok år nå. Samtidig tenker jeg at jeg er ikke fremme før jeg trekker mitt siste åndedrag, noe som betyr kontinuerlig utvikling og vekst – hvis jeg velger det. 😉

JEG VELGER DE SMÅ SKRITTENE MOT DRØMMEN
Jeg har lyst til å starte med en liten historie;
Har du hørt om mannen som satt på et hustak mens vannet fosset forbi på hver side. Han ba til Kilden om hjelp. Så kom det en mann i en robåt forbi og sa; “Hopp inn, jeg kan redde deg.” Nei takk” ropte den strandede mannen tilbake; “Jeg ber til Kilden og h@n kan hjelpe meg.”  Robåten fortsatte videre.
Så kom det en motorbåt forbi; Mannen i motorbåten ropte; “Hopp inn, jeg kan redde deg.” Nei takk” ropte den strandede mannen tilbake; “Jeg ber til Kilden og h@n kan hjelpe meg.” Motorbåten fortsatte videre. Så kom det et helikopter forbi og historien gjentok seg.
Tiden gikk og vannet steg over hustaket. Mannen druknet og kom tilbake til Kilden. Der fikk han endelig muligheten til å spørre Kilden; “Jeg ba til deg og hadde tro på deg om at du skulle komme og redde meg. Hvorfor skjedde ikke det? Svaret han fikk var; “Jeg sendte deg en robåt, en motorbåt og et helikopter, hva mer forventet du?”

Det er de små skrittene som bringer oss fremover, de skrittene som kjennes rett, og noen ganger helt feil. Og det finnes ingen riktig vei eller feil vei til din drøm. Det finnes bare din vei. Derimot har jeg erfart at vi noen ganger skal kvitte oss med det som ikke er oss selv for å kunne “se” veien klarere.

VEIEN DIT……
Jeg synes det er interessant å reflektere gjennom hva som gjør meg til den beste utgaven av meg selv. Hva er det som gjør at jeg lever drømmen eller hva er det som gjør at jeg opplever lidenskap? Jeg har kommet til at det er noe jeg ikke kan tenke meg til i hvertfall – så hva er det da som leder meg nærmere det som får hjertet mitt til å brenne – som får hjertet mitt til å føle at jeg lever. Jeg skal innrømme at jeg elsker å inspirere og skrive. Likevel kan jeg gjøre hundre andre ting før jeg setter meg ned å skriver om livets erfaringer. Jeg kan ”stikke innom” mailboksen min først, og da tar vi FB og Instagram samtidig . Jeg kan lure på hva slag vær det blir. Skjønner du, samtidig kjenner jeg inni meg at energiene egentlig ikke vil akkurat det jeg gjør som ikke er å skrive – på et plan er det litt meningsløst. Først når jeg setter meg bak Mac´en, lar fingrene løpe over tastaturet og lar ordene komme. Det er da og først da jeg kjenner på at jeg lever drømmen. Da kjenner jeg at ilden tennes. Jeg kan skrive om det som mine erfaringer har gitt meg av innsikter, samtidig som jeg skjønner at det også inspirerer deg. Jeg tror ikke lenger at det er noe spesielt med meg, kanskje du også kjenner deg igjen.

Jeg deler dette fordi jeg har oppdaget at når jeg er lidenskapelig i noe er jeg nærmere drømmen min enn jeg selv er bevisst. Jeg skal skrive, og snart også lese inn tale og video når jeg bare blir modig nok. Det har jeg bestemt meg for. Jeg har også bestemt meg for ett skritt av gangen. Alt dette er for meg å være menneske, være hel, være ekte og transparang. Alt dette er å sette seg selv fri. Aller best, jeg vet at jeg nå er på veien til den store drømmen!

HVOR KOMMER DEN STEMMEN FRA?
Jeg tror det viktigste budskapet til deg for å leve mer lidenskapelig er rette søkelyset på at du er ikke stemmen du kan høre i ditt indre. Den stemmen som før fortalte meg at jeg ikke var god nok, at jeg ikke var flink nok, at jeg ikke løp fort nok, at jeg hadde smilehull og fregner – alt det var ikke meg. Jo forresten jeg har smilehull og fregner. Den andre delen av stemmen var ikke meg selv, det var stemmen som var skapt av omgivelsene. Det var stemmen som hadde avvist meg selv fordi jeg var blitt avvist av omgivelsene når stemmen min ble for sterk for dem. Det var de referansene omgivelsene mine hadde til å oppdra et nysgjerrig barn som meg.

Mange av oss forlater oss selv når vi er barn, noen finne hjem igjen og noen finner det aldri. Derfor trenger vi å fjerne det som ikke er oss selv. Nettopp i dette landskapet er det EnergyWell999 skal bidra. Dette vil du høre mer om……., I promise, for nå skal vi sette nye spor i en ny tid. “Hjem” er alltid der hvor hjertet ditt vil gå med deg, hvor viljen din vil ta deg, hvor du anerkjenner deg selv akkurat som du er. Du er hjemme når du slutter å lytte til stemmen. Du kan høre stemmen men du er ikke energien til stemmen.

Suksess, lidenskap og intensjoner oppleves når du ser deg selv og virkelig lytter til deg. Når du undrer deg på hva du ville likt å høre, alt blir klart for deg når du kommer tilbake til deg selv. Når du er i kontakt med EnergiKilden til alt, som også er deg.

EPIGENETIKKEN og DRØMMER – HVA SIER FORSKNINGEN?
De 7 første årene i et menneskeliv er de viktigste. Forskningen rundt epigenetikken slår fast at genene dine ikke er årsaken til noe som helst. Hele 90% av alvorlige folkesykdommer kommer av livsstil. Det du ser for deg er årsaken til alt, – slår epigenetikken fast. Epic betyr; kontrollert av noe OVER genene. Epigenetikken handler om at energien i omgivelsene går inn i cellene dine. Derfor trenger du omgivelser som støtter deg.

Når du vet at kroppen din er et samfunn av 53 trillioner celler og at ditt sinns oppfattelse av livet kontrollerer hjernen – som igjen kontrollerer kjemien til blodet ditt forstår du kanskje lettere hva som pågpår. Dersom du kommer fra at livet er en kamp skaper du stresshormoner i blodet. Ser du derimot på livet som fylt av kjærlighet vil du oppleve nydelige situasjoner.

Gleden og lidenskapen din kommer fra kjærlighet i hjernen som igjen utløser vekst-hormoner. Vær derfor oppmerksom på at kjærlighets-energiene gjør at cellene vokser fantastisk. Stress gjør at cellene slutter å vokse og frykt stenger av livsprosessen. Så hva vil du ha mer av? Nyere forskning som epigenetikken er, slår fast at du er selv mesteren til din biologiske helse. Dette tema er så spennende, og jeg har mye mer jeg gjerne vil dele dersom dere ønsker det. Beste måten da er å legge igjen en kommentar i feltet under inspirasjonen her, så jeg fanger opp hva du mener.

Uansett tror jeg det handler om å stå opp og dele det du tror på. Alle kan ikke like alle og nettopp derfor vil du ved å gjøre det du brenner for trekke til deg de menneskene som tilhører din ”tribe”, de som liker det du er opptatt av og ikke alle dem som skal mene noe kritisk eller negativt om det du gjør. Kanskje det ikke er din ”tribe?”

Alt dette handler til syvende og sist om energier og vår personlige kilde-energi. Fordi jeg tror at når vi er i kontakt med den beste utgaven av oss selv så gjør vi akkurat det vi brenner for uten å tenke over hva andre mener og tenker. Da slutter vi å lete – da bare gjør vi. Jeg tror også mer og mer på å sette den ene foten foran den andre å begynne og gå. Vi vet ikke slutt-resultatet på noe egentlig. Vi må bare begynne, –  å la veien bli til mens vi går.

ENERGIOPPDATERING NÅ
Vi har levd gjennom september som har vært en måned med masse utrensing og klarergjøring av energiene våre. Nøkkeltema akkurat nå er egen-kjærlighet takket være de kosmiske energi-påvirkningene vi utsettes for. Sørg derfor for at det du gir livs-energien din til er ting du digger og som gir deg tilfredsstillelse og fred. Ro ned og beveg deg saktere. Reis innover og lytt til hvor hjertet ditt vil gå med deg. Energiene kan også aktivere gamle barndomsminner og til og med sår fra tidligere liv, så vet du det også. Helt ok.

Vi holder på å avslutte gamle energi-lag. Så igjen tillat deg tid til å få med deg skiftene nå. Da tenker jeg at det vil gjøre deg godt å vite at Super Ny-månen som var på lørdag – hjelper oss å begynne Oktober med økte energifrekvenser og bølger av motivasjon, håp, balanse og feminin kraft.

Da har jeg inspirert til en enrgi-godte-pose med litt av hvert. Gjør gjerne ditt tilbake ved å kommentere og engasjere deg. Den eneste måten vi kan vokse sammen på.

fordi SAMMEN er VI!

Masse lys fra
Anne-Mette
A-ho

 

 

 https://naturalforce.no/no/#mulighetsloven