HVORFOR STILLHET…?

VELKOMMEN 2019 sier jeg, og gleder meg til et spennende og lekent år!

Vi er i en tid hvor mye skjer. Ikke bare er det nytt år, det er også helt nye energifrekvenser. Energifrekvensene har bygget seg opp de siste årene og gitt deg mulighetene til å rense ut gammel ”bagasje” og skygger litt etter litt.

Alternativet er at du nå får alt på en gang. Alle temaene dine løftes opp i full styrke nå, og det er voldsomt for mange. Jeg får henvendelser fra klienter og kjente om hjelp flere ganger i uken. Felles for dem alle er at de opplever at det skjer alt for mye i livet, det er strevsomt, de sover ikke eller har håpløse ledere på jobb og mye mer.

LYTTER DU?
Årsaken er at vi er i en tid for å sette av tid til stillheten inni oss slik at vi kjenner etter og lytter mer til den indre stemmen. For om du setter av tid og lytter vil du bli ”gitt” veien.

Avhengig av hvor du er i din utvikling er det viktigere enn noen gang å ta kontroll over din egen vekst. Det betyr igjen at vi alle er portaler nå og kan lede oss selv i riktig retning.

I retning mot hvordan vi vil fremstå; –  er du kjærlighet, er du objektiv, er du en som bidrar, tar du ansvar og har du bena godt plantet på bakken? Alt er som sagt avhengig av hvor du er i din utvikling. Og det er ikke noe godt eller dårlig sted, alt handler om hvor akkurat DU er, og derfra kan du ta neste steg.

Viktigst er likevel å FØLE etter i stedet for å TENKE etter.
Derfor spør jeg deg; ”Tar du ansvar fra ego, jeg må, trenger kontroll og dømme-kraft eller fra kjærlighet og til det beste for alle.

De store kreftene støtter deg i akkurat det du handler på, så hva handler du på bakgrunn av?

JA TIL STILLHET
Oppfordring til slutt; Så dine frø nå, fordi det er virkelig en tid for å skape fra å bli ledet av de store universelle kreftene fremfor av andre!
Og STILLHETEN har alle svarene for deg.

Alt det beste for et fantastisk 2019 til DEG!

fordi DU er MEG
og JEG er DEG
og SAMMEN er VI

Magisk klem fra
Anne-Mette
A-ho <3

 

Bestill Mulighetsloven her og start 2019 på en god måte;

       and         

For the english version; BUY HER;