HVEM TROR DU EGENTLIG PÅ………?

TROR DU PÅ DEG SELV ELLER ANDRE NÅ?

Energiene de neste 6 månedene frem til 5. oktober handler om;  refleksjon – tanker – noe nytt – gjøre på nye måter – huske – evaluere på nytt, og slik vil det gjenta seg til du er helt klar og gjennom til en “oppgradert” energi-utgave av deg selv!

Vi har vært gjennom noen uker nå med mye “gammelt”, alt fra barndom, tidligere liv, karma og konsekvenser. Alle jobber vi oss gjennom ved å se på vaner, frykten, behovet for trygghet og hva det nå er du er i. Alt det gamle ubehagelige velter opp og stiller deg til ansvar fra ståstedet ditt akkurat nå slik at du skal bli mer objektiv og våken.

HVEM TRODDE JEG PÅ MON TRO? 😉
Jeg kan bekrefte at det samme skjer i min verden også; den lille piken med evner hun ikke forsto, hun som ikke var pen nok, som hadde fregner, noen sa jeg hadde gullhår og alle frisører elsket å betrakte håret mitt, jeg likte det ikke og forsto ikke hvorfor. Jeg ville bare være helt “normal”. Jeg som følte hva andre tenkte, som de ikke sa, jeg som hadde “rare” evner som jeg trodde var vanlig for alle, jeg tilpasset meg slik jeg trodde var lurt for å bli sett og verdsatte av foreldre, venner, på skolen og i verden. For jeg skjønte på en eller annen måte at jeg var annerledes. Jeg har absolutt fått hilse på noe av alt dette de siste ukene, de gamle tankene som holdt meg nede. Trodde jeg var ferdig, men her var det nok noen rester igjen. Samtidig vet jeg at det er en verdifull del av forberedelsene jeg trenger å gjøre for å komme ut med hele meg og alt det jeg drømmer om å bidra til i verden. Jeg har drømt stort i mange år – og nå vet jeg at det har begynt. Og kanskje er det andre som er annerledes?  Forstår du hva jeg mener her så del dine tanker og refleksjoner i kommentarfeltet under hva du tenker om det, er det egentlig noen som er annerledes? Annerledes enn hva da?


VIL DU BLI VOKSEN OG OBJEKTIV?

-i såfall blir du hjulpet av energiene nå. Ja det skjer mye. Mange sier og snakker fra sin sannhet og sitt ståsted som kan være noe helt annet enn ditt ståsted så forsøk å ikke ta alt personlig og emosjonelt.
Der vi er i energiene får vi mulighet til å bryte gamle “kontrakter” om hva som er trygghet på alle plan, i relasjoner, finansielt, det gode liv, utvikling eller hva det er du tenker på når du leser akkurat dette.

Det er vel egentlig bare å ta en titt rundt deg nå i samfunnet og verden, mye skjer og det er stor uro. Bli ikke overrasket om det vil skje store endringer i aksjemarkedet, i banker og med økonomien i de neste 6 månedene. Mye vil bli snudd på hodet for å gi nye muligheter til alle. Og den store testen er på; grenser, blokkeringer, utfordringer, forsinkelser i forhold til tid. For hva er vel tid?

DRØM TIL VIRKELIGHET
Den egentlige testen er viljen din og om hvor dypt forankret i deg dine ønsker og drømmer er. Hvor mye “eier” du din drøm for fremtiden? Er du virkelig på riktig vei for å fylle ditt potensial i verden? Ha derfor bevissthet om at mange av dine usikkerheter kan legges foran deg nå og skape frykter. Du kan kjenne deg overveldet, og stille deg spørsmål om du er god nok, akkurat som jeg gjorde. Tvil og skyld kan bli resultatet.

Vi blir satt opp mot våre egne begrensninger, og særlig overfor det vi opplever som  autoriteter. Alt dette for at du skal oppdage hva du er laget av!

INDRE OG YTRE PRESS
De neste 6 månedene kan utsette deg for press på jobben fra sjefer, andre autoriteter som regner med deg. Presset kan også komme fra deg selv fordi du klandrer deg selv, og går innover. Resultatet kan bli at du kjenner for å stikke av fordi du har fått nok. Da skal du vite at dette er de to neste ukenes energi-påvirkninger. wow!
Du kan bli dratt inn og ut av å kjenne på det å stå godt i det som skjer, til jeg-vil-stikke-av følelsen. Jo-jo opplevelsen kan absolutt være til stede. Så du, vær snill med deg selv, vær sensitiv og erkjenn at det som viser seg er noe du også kan få forløst i deg.

Alt nå handler om hvor mye du tror på og har tillit til deg selv. Det er bare tankene dine, den du egentlig ikke er, som blir stilt  overfor alle fryktene som er i denne dimensjonen som vi lever i. Denne dimensjonen som er svært snever fordi vi tror at alt er bare det vi ser. Får du energi-frekvensene dine opp vil du få en ny opplevelse av virkelighet.
I dette landskapet er det min drøm befinner seg 😉 – mer kommer og jeg lar det komme når det skal.

Frøet du sådde i desember 2018, springer nå ut og skal manifestere seg. Det gjør alltid vondt når knopper brister. Dans din dans, gjør det du sier. Tiden er nå for å stå opp for dine drømmer og lengsler. Bli “voksen” nå. Vi er i en stor test-periode for om vi virkelig er klare for å manifestere drømmen.

Nå når alt blir seriøst og skal virkeliggjøres kan du bli redd. Kom deg ut av tankespinn, og vit at det hele er en test av tilliten din og sannheten om at du er ett med kilden eller hva du ønsker å kalle den store energien vi alle tilhører.

SÅRENE SKAL HEALES
Tiden nå handler om å heale gamle sår med håp, tillit og kjærlighet. <3
Elske og akseptere deg selv. Ikke bare deg selv, også situasjonen du er i.
Alt vil passere og bli godt.
Pust.
Slapp av.
Det du kjente på forrige uke avtar nå………

HELT TIL SLUTT;
fordi DU er MEG
og JEG er DEG
ERKJENN din ENHET med alt som ER

Ha en nydelig ENERI-oppvåkning fine du.
Anne-Mette
A-ho

Bestill MULIGHETSLOVEN her og fortsett 2019 på en ekspanderende måte;

 eller den engelske utgaven her;