GJENTAR DU DET DU KJENNER, ELLER TAR DU UTFORDRINGENE……?

ENERGIENE 6.9.2019
Mye skjer energimessig og har pågått gjennom sommeren. Det har skjedd store energioppgraderinger siden midten av juni i år, og jeg vil bli forundret om du ikke har vært i og kjent på store forandringer i deg selv og omgivelsene.

KLAR, REN OG TO THE POINT
Der vi er nå energimessig handler det om å være klar, ren og to the point. Det er september og som for bøndene er det samme tid for oss; Det er tid for å høste det vi har sådd tidligere i år. Det handler alt om å skille det kraftfulle fra det svake, og vi snakker om og fjerne det som ikke lenger er oss, det som står i veien for deg inni deg og i omgivelsene slik at vi kan bli den beste utgaven av oss selv.

DIN KRAFTFULLHET.
Vi er alle ett og hører sammen, derfor er det svært verdifullt at du gjør “jobben” med deg slik at vi kan få økt felles-energi på jorden for en bedre fremtid for oss alle. Det starter med at du erkjenner at det finnes motsetninger/polariteter,  og at du er dønn ærlig både med deg selv og andre. Vi lever i en tid hvor det handler om å ikke pynte på sannheten, snarere være sannheten. Det finnes nok av “fake-news”, falske profeter og masse usann informasjon blant oss over alt, noe som leder til at mange lurer på hva som egentlig pågår og stiller spørsmål ved hva de skal tro på. Hvorfor skjer dette?
– fordi du skal kjenne etter i deg selv hva som er rett for deg. Du skal lære deg å skille hva som er sant og hvem du skal tro på. For meg handler det om å starte å tro på oss selv. At du tror på DEG SELV. Hva er meningsfylt for deg, hva er din sannhet – det er det alt handler om nå. Kraften holder på å bli tatt tilbake av menneskene i verden, som deg og meg. Det starter med deg og ingen andre. Reflekter over det. Jeg oppdager stadig mennesker som sier ja til å bidra til fellesskapet og som egentlig har en skjult agenda om å fremheve seg selv. Den tiden er forbi. Det tilhører den maskuline tiden vi skal ut av hvor alt er om mistro, adskilthet og makt. Det nye paradigmet som holder på å bygge seg opp er alt om; Enhet, Overlevelse og Tillit. De feminine prinsipper som skal føres ut i verden med kraft.

SETT DEG SELV FRI
Frigjør deg fra programmeringen som pågår i alle sosiale kanaler. Dette er din og min test på hvem vi er, og den store muligheten til å finne hjem til oss selv igjen. Frigjør deg fra saueflokken, slutt å følge den sterkeste stemmen og kjenn etter selv. 35% av oss tilhører gruppen som har brutt ut av flokken og som tør den spirituell og individuell tilnærming til livet. Vi representerer det NYE PARADIGME. Ja, det kan være krevende å gå sin egen vei, men husk at du er ikke alene. Fremover nå kommer vi til å finne hverandre mer og mer for å forenes. Vi har oppgaver. Selv hadde jeg en opplevelse av dette i går i et møte jeg deltok på. Jeg møtte en person jeg aldri hadde møtt før og det holdt at øynene våre møttes, det var nok til å kjenne energien igjen. Ord var ikke nødvendig!  Til deg som leser det som står her kan jeg garantere deg at du er en av oss eller så hadde du ikke lest akkurat nå. Du er viktig, du er verdifull og du gjør en forskjell allerede. Fortsett å gå!

TRANSFORMER og SKIFT.
Der du er nå trenger du å kvitte deg med resten av det som holder deg igjen. Det er en prosess som krever tålmodighet og tid. Energimessig blir vi tatt vare på. Vi hår gått over toppen på broen som jeg tidligere har skrevet om. 2019 er broåret, veien fra den ene siden, det gamle over til den andre siden, det nye. Alt dette for å forberede oss til siste halvdel av 2020 hvor alt virkelig forløses. September nå er ryddig, rensing og klarhet – spesielt frem til 18. september. So do your work dear sister and brother!

HVA SKJER I MEDIA?
Følger du med der ute i media, som jeg ikke er så godt til fori jeg har tatt et bevisst valg om å ikke bruke tiden min der. Jeg stikker innom bare av og til, da vil du oppdage at mange skjulte og gjemte sannheter om personer og situasjoner avsløres nå. Det undertrykte falske og gjemte kan komme til overflaten. Det er verdifullt, verdsett det. Sannheten skal opp nå. Vi vil ha fakta så vi ser den store sammenhengen i verden som den egentlig er.

Der vi er nå er vi frøene for den nye fremtiden. Derfor vær nøye med å så frøene dine i ren jord med fokus på hva du skal bidra til i denne oppvåkningstiden, og glem fokus på pengene. Pengene kommer når du lever lidenskapen din og er ditt potensial. Til og med brannene i Amazonas er et eksempel på hva som skjer når makthaverne ønsker at du skal ta fokus vekk fra det som ikke fungerer som det skal samfunnsmessig eller politisk. Mens du er opptatt oppdager du ikke det som egentlig skjer i verden. Nei, nå trenger vi alle å våkne til den egentlige sannheten, og la alt skjult og gjemt komme frem i lyset og bli renset ut. Ha fokus og bevisstheten på det som faktisk er verdifullt og viktig. Vi lever en stor mulighet på jorden disse tider. Det krever fokus og disiplin. Det finnes ingen snarveier, det krever deg fullt ut, hvor meditasjon for eksempel er en verdifull øvelse for deg for å finne til ditt potensial.

TID og TÅLMODIGHET
Innse at endringene dine tar lengre tid enn du trodde, for mens du forbereder deg til å komme ut med din sannhet jo mer oppdager du at det er mer som skal renses ut i deg. Do it! Det tar tid å finne til den vakre kjernen i alt uansett hva det er. Ikke gå for nest best – gå for det beste. Vi forbereder oss alle og en.
Siste halvdel av september, inn i oktober og november er tiden hvor vi vil manifestere det vi fokuserer på og har jobbet med i år og mange av våre tidligere år. Vit at vi holder på å avslutte en periode på 20 år hvor vi har hatt de samme oppgavene. Rydde, rydde, rydde for å gi plass til det nye.

Vi kommer til å se store endringer neste år 2020. Nå er alt om å koke ned til det som er essens.
Personlig gleder jeg meg skikkelig.
Endelig!!!

fordi DU er MEG og
JEG er DEG
SAMMEN er VI

Masse lys fra
Anne-Mette
A-Ho

For bestilling av norsk eller engelsk utgave av boken se; https://naturalforce.no/no/#mulighetsloven
for lydbokutgaven; gå til www.fabel.no. Det er jeg selv som leser.

 eller på engelsk