FRYKTER DU FRYKTEN ….?

Energiene vi er i nå og som holder på å bygge seg opp handler om rotfestingen vår og hvor stødig vi står i verden. Og i roten vår ligger utgangspunktet for all frykten vi er i eller kjenner på.

ER DU I VATER…………..?
Tiden nå har sterke krefter i seg og du kan oppleve det som om du blir ”formet” og ”modellert” av energier som er langt utenfor din kontroll. Skjebnen din formes, noe faller fra hverandre og nye modeller av virkeligheten bygges opp. Det kan sammenlignes med en metafor som om du holder på å tre tråden i nålen og du vil merke det spesielt i juli og august.

Du kan kjenne på endringer som vokser og vokser utenfor det kjente, for så å oppleves som om det trekker seg tilbake igjen, litt som havet som slår mot land for så å trekke seg tilbake og slå mot land på nytt.

ALT ER I BEVEGELSE
Akkurat nå er alt i bevegelse og vil ikke roe seg ned igjen og stabilisere seg før i september og oktober. Så i juli og august kan du rett å slett innstille deg på uventede hendeler for deg selv og i verden. Fordi det kollektive også utsettes for energipåvirkningene. Det er en tid for å utvise forsiktighet med alt, i relasjoner, hva du sier, hva du gjør både mot deg selv og andre..

LA FØLELSENE LEDE DEG
Du kan føle at du tøyes på alle måter, så la derfor følelsene dine lede deg til dine valg. Tiden nå er jording, selv om du kan kjenne deg trukket mot enhets- bevisstheten og det spirituelle. Balanse mellom himmel og jord er nøkkelordet. Vi blir trukket fra hverandre mellom de sterke energiene, som på den ene siden drar oss mot pessimisme, kanskje depresjoner og dårlig humør og kreftene som drømmer om å stikke av, bare leve og flyte gjennom tilværelsen til la-la-land

BALANSE – BALANSE – BALANSE
Vi er i en likevel i en fantastisk tid for å skape vår egen karakter; Hvem er du, Hvem vil du være og Hvordan vil du leve deg selv i verden?

I din beste versjon, hvem er du da? Hva er den beste utgaven av deg selv for deg selv og for verden?

Du blir regelrett dyttet mot veggen i forhold til hvem du var, er og drømmer om å være i denne dimensjonen.

Du og vi alle er midt i en tid hvor det handler om å være våken, forsiktig og bevisst uten å trekke seg tilbake og forsøke å gjemme seg. Så se sannheten i øynene, stå i det du ønsker å skape og bruk energien din til å bryte gjennom din egen ”lydmur”.

Anbefalingen nå er å bygg en bro mellom det spirituelle og det jordiske, mellom det som er her og nå og det du drømmer om. Pass deg opp så du ikke stikker av eller blir for pessimistisk .

BYGG FOR FREMTIDEN
Du kan altså føle mer på at du sitter fast nå, så ta dine gode valg for fremtiden din, for dem rundt deg og for det som skal komme.

Hvilken krevende og fantastisk tid samtidig, jeg selv kan absolutt kjenne på det og bruker mer tid enn vanlig til meditasjon, energitrening og lading.

Ha fortsatt fantastiske sommerdager, hvor det er plass til deg selv og det å bare være.

– fordi DU og VI alle er en del av den storeENHETEN, hvor din innsats er verdifull.


Balansert solskinnshilsen fra
Anne-Mette
A-ho

– og ønsker du å dele med andre er du mer enn velkommen til det!