FORTSATT DRØMMER OG ØNSKER PÅ MENYEN

Energioppdateringer for uken som starter med 12. Mars;
Det er er fokus på drømmer og ønsker, – og om å flyte med som elvene og gi slipp, ha tillit og stå i det som skjer. Gi slipp på enda mer av det som ikke er til det beste for deg. Fortsett å gå er beskjeden for denne energi-uken. Tillat, forlat, aksepter og fortsett å drømme er alle gode ord for denne tiden.

Der vi er nå er det like før tiden for nye ønsker, nye ideer og enda dypere og tydeligere kontakt med sjelen. Og ikke bli overrasket om ønskene kan ha endret seg og fremstår som nye for deg, at du tiltrekker deg noe helt nytt.

 

LAS VEGAS ELLER NORGE….
Planetene som påvirker hverandre nå er impulsive og spontane, og bærer i seg ønsket om at det skal skje nåååååå! Kom igjen, – og vi har fortsatt tiden frem til 18. Mars. Bare vær oppmerksom på deg selv i forhold til om det handler om at du ønsker ting på din måte. Vør oppmerksom på at energiene nå kan også være veldig selvsentrerte. Tiden er litt som om du er i Las Vegas hele tiden. La oss spille, gå for det vi ønsker oss og kjenne på at ja, dette fikser jeg. Det er ville tider.

Men, og det er et stort men fordi en av karma-planetene står og sier i fra og kremter til deg; hm hm hm. Du kan ønske at alt skal gå fort og fortere enn fortest fordi du kjenner på at du bare vet, men så sier energiene fra om forpliktelser, ansvar og at du skal være oppmerksom. Det er slags stoppeffekt midt oppi alt du ønsker å få videreført. Jeg vil videre, jeg vil ha kjæreste nå, jeg vil skape nye relasjoner, jeg vil ha forløsning på finanser eller hva du nå enn måtte være i.

DET SKAL SKJE NÅ, ELLER….?
Energiene trigger deg til å få ting til å skje akkurat nå. Og når det som du ønsker ikke skjer skal du være veldig oppmerksom på hvilke følelser som dukker opp. Dømmer du deg selv, bebreider du deg selv, tror du at du ikke fortjener og fokuserer på hva som er galt for deg. Glem det, å fokuser videre. Ta neste skritt i retning av det du ønsker deg og pass på så du ikke tar personlig det som kan gå deg i mot nå. En tredje måte å møte energiene på er å roe ned.

SJELEN ELLER HJERNEN
Anbefalingen er å gå dypere inn i det du kjenner følelsesmessig, reflekter og kanskje oppnår du ikke akkurat det du ønsker deg. Det er ikke fordi det ikke skal skje, ikke fordi du blir straffet for noe, det handler rett å slett om at du blir testet på å forstå at tid ikke er et tema som er av verdi. Det handler om hvor dedikert, disiplinert og fokusert du er på det du drømmer om å skape. Om du har utholdenhet over tid fordi du virkelig ønsker å nå frem til drømmen som sjelen har et ønske om sammen med deg.

Det handler om hvor godt forankret intensjonen din er i det sjelen din vil med deg. Om du ønsker å bidra til det store bildet. Det handler om din evne til å vanne og ta vare på frøet du har sådd så det kan vokse seg til et stort kraftfullt tre. Du trenger å delta for å gjøre intensjonene dine virkelige, akkurat som kjærligheten trenger oppmerksomhet over tid for å vokse. Over tid vil resultatet vise seg.

JA, JEG TAR ANSVARET
Det tar tid og innsats å skape noe virkelig verdifullt. Om du ikke får til det du drømmer om med en gang, bli likevel i det. Hold ut. Du vil bli testet på din evne til å ville intensjonen din nok de neste 3 ukene.

Som nye ønsker kommer til overflaten med beskjed fra sjelen, ikke bare trenger du og gi slipp, du trenger også å holde godt i intensjonen, forplikte deg og GÅ SAKTE! Ikke skynd deg og gi som sagt slipp på gammel uhensiktsmessig bagasje.

Måtte du ha den beste uken du har hatt noen gang, og samtidig stå kraftfullt i deg selv mens du går fryktløst videre.
SAMMEN skal VI skape noe STØRRE  enn oss selv!

Alt det beste for deg hilsen fra

Anne-Mette
A-ho
In la Kesh