ER NOE TILFELDIG……..?

Hva tenker du om det ……? Personlig tror jeg ikke det.

Alt skjer disse energi-dagene, og mye kommer til overflaten som har vært undertrykt leeeeenge. Selv har jeg måttet gå gjennom energiene til en utgave av meg som har brukt masse av tiden i livet mitt til å fortelle meg selv at; ”jeg er ikke god nok, pen nok og flink nok.” Jeg så ikke den komme. Med de heftige utrensende energiene som er nå i august og september dukket det likevel opp ett nytt lag.

Nå har jeg visdom nok til å ønske det velkommen uansett. Det ”laget” av min personlighet som har dømt meg selv i mange år takker jeg for. ”Laget” gjør meg bare klar for neste lag når det gjør seg klart, fordi jeg er klar for å ta meg selv helt hjem og inn til mitt sterkeste lys, min kjerne energi. Det krever mot og reise innover, men jeg er villig.

Jeg deler alt dette her for jeg tenker at det kan være til inspirasjon for deg. Røm aldri fra det du frykter – Møt det med hele deg 😉

GJØR DET UANSETT,
Ta i mot det som kommer til deg av temaer, relasjoner, alt som gjør vondt nå slik at du kan forløse det i din energi. Hvorfor sier du kanskje? Jo fordi vi er i en tid for store oppvåkninger helt frem til 18. November 2018. Vi er virkelig i en tid for å være oppmerksomme, og spesielt fra førstkommende mandag.

ALT KAN SKJE,
disse dagene og det kommer i mot deg fremover om igjen og om igjen det som skal komme. Målet er å få deg opp i fugleperspektiv for å se alt i en større sammenheng.

Det handler alt om ærlighet, åpenhet og ektehet. Vi holder alle på å lære for å være skikkelig klare for de store energi åpningene som ligger foran oss og som vil vare de neste 2000 årene. …… Du leste riktig 😉 Og sitter du å leser denne bloggen akkurat nå, er du antagelig en av ”lærerne/bidragsyterne” for den nye tiden. Det handler om å tørre å være sårbar, eksponere deg selv, åpne deg selv til livets mysterier. La livet påvirke deg uten å prøve å gjemme deg.

AKSEPTER DEG SELV,
er beskjeden nå til oss alle. Dumme ting kan skje, men det finnes ingen dumme ting, tilfeldigheter kan skje og det finnes ingen tilfeldigheter. ”Alt” samarbeider nå og det som skal skje skal skje. En ting kan skje som igjen leder til neste gjennom smerte og lidelse til og med. Energiene ber deg gjøre deg klar fordi alt kan skje. Du kan oppleve smerter fysisk, emosjonelt, mentalt og alt vi relaterer oss til. La det komme! Vær forberedt på at du kan føle deg nedbrutt og såret, samtidig som du gjennom følelsene også vet hvor du har dine grenser. Det er i seg selv en god ting.

HVOR HAR DU GRENSENE DINE?
Alle relasjoner har grenser; uttrykte eller undertrykte, og det er nettopp det som skjer nå når kommunikasjons-planeten Merkur er passiv. Få ting opp som trengs å snakkes om eller som ikke er sagt, få uttrykt det nå når det er asterologiske løve-energier. Nå har du muligheten til å uttrykke dypere lag av det du kjenner på. Dine dypeste sannheter og følelser. Energiene påvirket oss i hele 2017 og er nå på vei inn i avslutningsfasen. Overkompensasjon er ikke løsningen lenger nå.

ER DU DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV?
Alt som gjør vondt i livet, som skader oss selv eller andre er reisen til ”heltene” som skal bringe frem det ”nye” gjennom innsikter og visdom. Håndter det som kommer uten å prøve å skjule eller gjemme. Å gå inn i det som skjer er det eneste som gir deg vekst, alt annet holder deg tilbake for en enda bedre utgave av deg selv. Alt kan forbedres nå og se det som en del av din egen healing prosess. Endre det som skal endres dersom du ønsker å endre….?

HVEM SKAL ENDRES, DU ELLER ANDRE…?
I stedet for å endre alle andre, start i din egen ”hage”. Så om noen blir såret eller kjenner på noe vondt som du er årsaken til, da har du gått for langt. For deler av helbredelses prosessen handler om at du skal legge listen din høyere.

Slutt å gjør deg selv til et smertefylt offer, hold deg fast i håpet om at livet støtter deg og at du kommer gjennom selv om det gjør vondt. Ut av alt det vonde kommer veksten og visdommen som et resultat. Du blir et bedre menneske.

Så skulle du kjenne deg følelsesmessig såret av noe eller noen så er de bare instrumentet du trenger for å finne frem til hva du trenger å vokse videre gjennom.

fordi DU er MEG og
JEG er DEG –
SAMMEN skaper vi den NYE FREMTIDEN!

Tilfeldig hilsen fra
Anne-Mette
A-ho <3