ER DU KJÆRLIGHET………?

Vi er i uken for optimal lengsel etter å nå våre drømmer. Drømmen om det ideelle, lengselen etter forsoning og kjærlighet. Alt dette som også fører med seg skuffelser, det å se livet gjennom rosa briller, det du tror på som viser seg ikke å stemme. Det blir litt som å kysse frosken og håpe at den blir en prins. En slags uskyldighet som også beholder ønsket, håpet og troen på at nåden finnes, det at det finnes tilgivelse og at det er mulig å elske. Det har jo nettopp vært Valentine og i går var det nymåne.  Alt handler om ren ny begynnelse nå!

ER DU VÅKEN ELLER?
Resultatet kan bli at du endrer livsretning fordi i det store bildet handler det også om energisykluser som går og går, og som gjentar seg. Som jeg har skrevet om mange ganger er vi nå i syklusen for oppvåkning. Oppvåkningen til å se med tredje øye, – med ditt ene øye fremfor dine kjente to. Øyet som representerer enkelhet og ikke dualitet. Ditt ene øye ligger til og med over dine to øyne som du ser med. Vi snakker om den kollektive bevisstheten her. Og det ”lilla egoet” befinner seg altså i polariteten mellom det enkle og doble eller de dualistiske øynene og forsøker hele tiden å være med å styre. Dette ble en smule filosofisk ikke sant, men fortsett å lese det kommer mer.

EKSPANSJON OG UTVIDELSE
Fremtiden handler derfor kun om åpning til nye grupper, oppvåkning til den globale bevisstheten i kontrast til din egen/ego bevissthet. Det handler om alt som ekspanderer ditt syn på tilværelsen. Til enda større muligheter, større potensial – vi skal langt forbi det vi tror og vet i dag. Vi skal i kontakt med det kollektive underbevisste, med hjertet. Som forskningen har avslørt er det magnetiske feltet til hjertet mye større enn det magnetiske feltet til hjernen.  Det er alt om det visjonære i sammenkobling med hjertet. Her vi er nå står vi midt på den skarpe kniveggen. Så la oss koble sammen hjertet vårt med hodet vårt. Der vi er nå handler det om å avslutte noe. Det handler om å søke sannhet, søke visdom, intuisjon og naturlovene. Mange flere mennesker vil våkne til en større og høyere sannhet og se klarere gjennom det falske sløret på alle mulige måter. Noe vil du ha høyere bevissthet om og noe vet du ikke bedre om……………

LØGN ELLER SANNHET?
Der vi er nå vil vi komme i kontakte med mange spirituelle sannheter, men kanskje bare halvveis. Med andre ord, alt trenger å balanseres. Så ta en kvalitetsjekk på det du hevder er den universelle sannheten, er det den universelle sannheten, eller er det din sannhet?  Ta høyde for at din sannhet og din tro kan endre seg i takt med at dine verdier endrer seg. Alt kan endre seg i takt med din egen vekst.

KUNNSKAP ELLER VISDOM?
Tenk på at kunnskap egentlig er manipulerende, det å fremsette sannheter fordi du vet. Hva er motivet til den som vet eller den du setter opp på en pidestall? Rett frem sagt, jeg bærer på ingen måte sannheten, så glem egentlig alt jeg skriver til deg. Det hele kan sammenlignes med disiplene, som utviklet seg til lærere, som igjen er der vi er nå hvor vi skal strekke oss mot å bli opplyste. Bare ta skyggene dine først, – det er lurt 😉  Legg i hvert fall vekk alle dine ønsker om makt og innflytelse hvis du ikke har rent motiv. Nå er alt om renhet.

Min egen reise gjennom dette landskapet har vært at jeg har sett på min livsoppgave som en oppgave som handler om å vekke flere mennesker til en større forståelse av hvem de er gjennom å bidra fra coaching-pespektivet. Jeg har jobbet med en til en, jeg har inspirert fra scenen for å leve visjonen min om å gjøre noe godt for verden. Nå har jeg erkjent at det handler ikke om å endre verden, det handler om at jeg finner ut hva ren kjærlighet er før jeg reiser videre i dette livet. Å finne ekte kjærlighet er en livslang læringsprosess.

VET DU HVA KJÆRLIGHET ER?
Kjærlighet er en subtil, følelsesmessig, en indre opplevelse av frekvenser i meg og mellom menneskene jeg omgir meg med eller møter på min vei. Kjærlighet er noe som egentlig ikke kan beskrives. Kjærligheten skal leves og oppleves. Jeg tror til og med at vi egentlig ikke vet hva kjærlighet egentlig er. På en måte kan du beskrive det, på en annen måte så går det ikke å beskrive kjærlighet i alle dens fasetter. Det er definitivt ikke å bare være glad i en annen person som er manges syn på det hele. Kjærlighet er alt. Alt som er. Er kjærlighet det å leve følelsesmessig til stede i deg selv akkurat NÅ? Reflekter selv og se hva du kjenner på 😉

Selv ønsker jeg på et dypt plan å oppdage hva kjærlighet egentlig er…..… Handler det om å lytte? For hva finnes egentlig bak alt det som postes på FB, alt som skrives om og fra alle om det fantastiske ytre. Hva finnes egentlig bak ”døren” til det som deles…….? Jeg har ikke svaret og jeg tror ikke du har det heller. Ydmykhet er mye av nøkkelen tror jeg – ydmykhet er nødvendig for å gi plass til kjærligheten, for igjen å gi plass til ALLE akkurat der de er akkurat nå..

ÅPNE ”LILLA STORA” HJERTET.
Vi trenger egentlig ingen til å åpne vår bevissthet til en større forståelse av noe som helst. Vi trenger å åpne våre egne hjerter. Å åpne hjertet er å øke bevisstheten, ingen eier din vei til å åpne ditt hjerte og din bevissthet.

Du selv ser hva du trenger å gjøre fordi ditt tredje øye er nå ”åpnet”, så åpne for en høyere forståelse slik at kjærligheten ikke glemmes.

Hjerteåpning er viktigere nå enn noen gang; – fordi du nå kan være svært opptatt med å få dekket dine behov, fylle på med fra informasjons-samfunnet for å fortsette å bli distrahert fra det som er den egentlige oppgaven; Ren Kjærlighet!

Din rene visdom som bor inni deg selv. Som du ikke skal finne utenfor deg hos noen andre.

Hva tror du kjærlighet er? Del så vi alle kan åpne våre perspektiv gjennom forskjellig forståelse. Del hva kjærlighet er for deg. Gled deg selv ved å reflektere og del med oss andre så vi kan bli inspirert!!!

Fordi SAMMEN er VI!

Kjærlighetsfylt hilsen fra
Anne-Mette
A-ho

PS.Sammen er vi kjærlighet til alt som er!