ER DU FRI OG STÅR STØDIG?

KJENNER DU DEG HELT FRI?
Hvordan skal du få til og leve det? Et stort spørsmål som jeg ønsker å gi deg mine betraktninger på helt til slutt. Energimessig er vi nå midt i en ”åpning” som handler om å oppdage nye ressurser i deg selv. Det handler om å tåle deg seg selv mer, overleve eller leve gjennom om du vil, det som skjer. Vi er i en svært kraftfull tid som handler om å samle ”sakene” våre, som kan kjennetegnes ved; ressursene dine, pengene dine, dine relasjonene som gjør deg godt og mye mer.

SKIKKELIG SOLIDE RØTTER
Det er svært nødvendig å ha dype røtter og stå solid og stødig disse dagene. Jo dypere røttene dine går jo bedre. Hvorfor? Fordi det blåser sterke vinder – det er sterke krefter i sving som er utenfor vår kontroll. Det kan være regjeringer, profilerte personer, ledere for å nevne noe. Vi skal i disse dagene håndtere det som skjer oss når det gjelder relasjoner, endringer og alt som faktisk pågår. Det handler selvsagt om å stå gjennom det som skjer; kraftfullt og stødig i stedet for å forsøke å unngå. Nå handler det om å omfavne det som skjer!

VOKSEN OG FRI
Det gjelder uansett hva du utsettes for fra ytre krefter som stresser deg. Det kan være i relasjoner, økonomi, på jobben, i privatlivet – altså hvor som helst og hva som helst. Du blir presset til å stå opp for deg selv nå, være integrert og autoritær. Kjenn etter og vær det du kjenner er rett for deg. Det er det samme som å bli voksen og solid i alt. Samtidig kan du kjenne på et sterkt ønske om å være fri. Så hvordan håndterer du denne kombinasjonen?

Det skjer mye samtidig som også gir store muligheter for vekst. Muligheter for å komme i kontakt med vårt virkelige potensial eller du kan kjenne deg overmannet og spent ben på. Altså, du kan kjenne deg overmannet og at det blir for mye for deg. Alt samtidig.

RELASJONER OG VERDIER
Relasjoner og verdier er kjerneområder nå. Verdien av hvem du er. Du skal finne klarhet i hvem du er, dine drømmer og mål, og hvor du vil. Er relasjonene du er i og har rundt deg gode for deg? Blir du stimulert positivt, kjenner du at relasjonene gjør deg godt slik at du kan være din hele og fulle sannhet alltid? Med andre ord er relasjonene en byrde for deg, blir du utfordret så er det tiden nå for å se nærmere på hvem du omgir deg med og hva de bidrar med i ditt liv. Er relasjonen en vane, gjør den deg godt eller er det tid for fornyelse?

FEMININE ENERGIER – FØLG MED
Vi er i en svært feminin periode hvor det feminine sjekker det maskuline; – om det snakker og er sannhet.

Forbered deg på store energiskift til uken som kommer. Vi skifter til energier som vil vare de neste 7 årene og det handler om store transformasjoner.

Når du håndterer energier utenfor din kontroll må du samle dine indre energier – og som treet med svært dype røtter trenger du og vi alle og stå sterkt selv om det blåser rundt forbi.

Vinden kommer med endringer for å teste deg på hvor sterkt du klarer å stå i kraften din uten at du faller. Beskjeden er; Gå for det du tror på, sammen er vi alle ett og vi er på jorden for å utvikle mer av KJÆRLIGHETENS PRINSIPP.

Jeg tror svaret på det store spørsmålet er veldig enkelt og lett å leve etter når vi kjenner etter hva som er rett for oss – alltid <3 . Svaret mitt som det har tatt tid for meg å komme til er på tre bokstaver. Det handler om å TRO. Tro på det du tror på og være det du tror. Det handler om å TRO PÅ DEG SELV!

Dette kommer jeg til å skrive mer om for det er virkelig noe som opptar meg veldig. Ikke hva andre vil at jeg skal tro, ikke å tro på en eller annen, men hva jeg tror selv.

VI er alle ETT
VI er SØSTRE og BRØDRE
– og jeg er helt sikker på at om du har lest helt hit er du en av dem som skal være med å bidra til oppvåkningen på din måte.

Energihilsen fra
Anne-Mette

A-ho