Endring – Endring – Endring. Hva trenger du å gjøre?

9.Juni 2019 – Energiene øker på!
All utvikling trenger endringer. Der vi er nå er det som om to motsatte energier møtes for at du skal forstå og kjenne etter hvor du skal gå videre. De store spørsmålenes tid med andre ord. Du kan kanskje kjenne igjen undringer som; Hva er egentlig meningen med livet, hva er du her for å utrette opp mot kakos omkring deg, løgner, vrangforestillnger eller illusjoner?

Energivalg.
Alt nå handler om at det er lurt å ikke gå for langt “ut” i det som er energiene dine uansett hva du kjenner på, for da blir det like langt tilbake. Det kan også være en svært kreativ periode for deg, en periode hvor du får mange brikker til å henge sammen. Selv kjenner jeg sterkt på de kreative energiene.
Mange års “nedlastinger” begynner å ta klar form. Og jeg handler på det. Den første presentasjonen er allerede denne uken for en liten gruppe kloke sjeler. Først nå i år er tiden rett, først nå er verden og Norge klar for å ta i mot et mer holistisk konsept for og hjelpe til å møte de utfordringene endringer gir. Da står vi der å hjelper. Vi er der for deg og viser deg vei til din videre oppvåkning. Vi skal bygge Norden første energi-wellness sentere. Og kjenner du på at energiene her snakker til deg, så send gjerne en sms, send en mail eller ring. Du er hjertelig velkommen. <3

Velg endringene kjære deg.
Det store spørsmålet du skal stille deg er om du initierer endring eller om du holder igjen og gjør deg selv liten ved å bli i rutinene dine. Alternativet er at du vil bli kastet ut i det du kaller dine utfrodringer enten du ønsker det eller ikke. Og du, pass deg for å definere motsetningene som noe som handler om andre, at det er andre som dytter det på deg. Lar du tankene dine gå denne veien betyr det at du ikke har tatt i mot “beskjeden” om at du lever endringer energimessig nå.

Vær heller endringe. Det er mye mer kraftfullt og bedre om endringene kommer fra deg, at det er du selv som setter endringene som trengs i gang fremfor å bli satt i gang av andre.

Hva trenger DU?
Endringer er endringer. Det er hva du trenger i forhold til det som skjer i livet som for eksemperl; Du som lider av arbeidnarkomani trenger hvile, på samme måte trenger hippi-typen disiplin og rutine. Endringer oppleves forskjellig for alle og avhenger av hvor du er i din utvikling. Endringene skjer på mange forskjellige måter. Uansett om behovet for endring beveger seg fra innsiden og ut eller omvendt, trenger vi alle og ta oss selv inn i det ukjente for å oppdage hva det egentlig handler om. Vi blir alle utfordret på det ukjente, sånn er det bare!

Livet vi lever disse svært potente energidagen er svært magisk på alle måter. Vær derfor bevisst at samtidig som din personlige utvikling pågår er det også svært urolig i verden. Derfor oppfrodrer jeg deg til å se gjennom og forbi alle urolighetene, ikke meld deg inn i “koret”. Se gjennom alt som skjer i det ytre. Svært fornuftig bruk av energien din.

Du ER alt du er.
Det beste du kan gjøre er å være din egen aller beste venn, – og vise din alle beste utgave til verden utenfor deg.

La oss løfte oss selv opp til de sterke energiene som sendes mot jorden disse dagene, komme dem i møte slik at vi alle kommer nærmere vårt potensial og sanne identitet. Den jobben du selv gjør, gjør du for deg selv og også for menneskeheten totalt. Du er verdifull og jobben du gjør nå har ringvirkninger langt utenfor deg selv.

 

fordi DU er MEG
og JEG er DEG
SAMMEN er VI

Sender masse endrings-lys til deg
Anne-Mette
A-ho

Bestill MULIGHETSLOVEN her og fortsett 2019 på en ekspanderende måte;

         eller den engelske utgaven her