En helt vill uke…………… 19. til 26.11.2018

Det er faktisk det du kan kjenne på akkurat nå.

Vi har alle levd gjennom 6 måneder med mye utfordringer, planer for fremtiden, ryddet i fortiden, ryddet i relasjoner og mye mye mer. Kjenner du deg igjen?

NOE HELT NYTT
Den neste måneden blir veldig annerledes, og det er lett å miste seg selv i illusjonene, kaos, avhengigheter og alt som kan skje uten noen form for grenser.

Vi kan også kjenne en dyp kontakt med noe mye større enn oss selv. Du kan kjenne på en mye større grad av ”renhet”, eller det motsatte; full forvirring.

Du kan kjenne deg dratt i alle retninger.

HVA SKJER A…..?
Vi lever gjennom en svært interessant tid og samtidig en god tid, en tid hvor vi evner å finne helt hjem og inn i oss selv. Vi lever gjennom en tid hvor det er verdifullt å reflektere over hva som er virkelig viktig for deg slik at du får kjenne på en dyp kontakt med din naturlige kraftfullhet.

Du kan kjenne deg som en villhest som er vanskelig å temme. Og jo klarere du er på hva som betyr noe for deg jo sterkere kommer sjelskraften din gjennom og den ville hesten får roet seg ned.

Vi er på vei inn i lyset denne tiden, tiden for virkelig å komme i kontakt med din høyere mening.

SANNHET og KLARHET
– er kjerneord for alt nå. Det er derfor viktig å utøve disiplin for å komme i kontakt med kraften i dypet av deg selv. Det krever bevissthet, kjærlighet og trofasthet mot det som betyr noe for deg uten at de ”ville hestene” tar over.

Jeg oppfordrer deg til å tenke og være langsiktig.

OG DU…..
er du fokusert gir det deg økt energi slik at du kan være trofast mot ditt mest oppriktige mål.

OPPFORDRING
Vær tro mot reisen din mot målet.
Ditt mål!

 

fordi DU er MEG
og JEG er DEG
og sammen er vi!

 

Kraftfull hilsen i en nydelig tid fra
Anne-Mette
A-ho – In la Kesh

Se også; www.amazon.com eller
https://naturalforce.no – “Mulighetsloven” for den norske utgaven.