MULIGHETSLOVEN TRANSFORMERER MENNESKER

DOORWAY TO MAGIC

Boken ble til etter et foredrag.  Etter avsluttet foredrag kom det løpende opp til meg på scenen en dame som hev seg rundt halsen min og sa ordene: ”Du har transformert livet mitt på to timer. Jeg må få gi deg en klem.”  Personer høyt oppe i næringslivet kom også bort og takket personlig. Den kvelden visste jeg hva boken skulle handle om.

Budskapet er at livets opp og nedturer skaper du selv, dag for dag, uke for uke. Det handler om å ta ansvar for sitt eget liv og jobbeliv, være ekte, ærlig, modig og velge å snakke og være ubetinget ærlig. Det du gir av deg selv får du tilbake.

”Når du har tillit til deg selv og vet at du kan inspirere deg selv til gode dager er det ingen andre som kan ta fra deg energien din. Det viktigste for deg er å ta din plass hver dag i møte med omverden. Mulighetsloven inspirerer deg til å se på dine dårlige mønstre og samtidig transformere relasjoner til et liv for deg hvor du selv skaper og står først. Egoistisk? Absolutt ikke, her snakker vi om nestekjærlighet. Er dine dager gode smitter det over til verden rundt deg.”

INSPIRERENDE FOREDRAG Anne-Mette inspirerer, beveger og underholder...

Anne-Mette har talt for hundrevis av mennesker
fra alle nivåer i organisasjoner og bedrifter.

Hun evner å inspirere deg så mye at du ønsker
å handle på det du blir inspirert av.

“…Hun har en gudegitt gave i kommunikasjon.

Vi satt  som trollbundet … “.

Anerkjent  leder 

Store ord eller store sko å fylle, men jeg lover deg at jeg leverer hver gang. Jeg har levd lenge nok til å våge å dele sannheten om meg selv

Les mer

DOORWAY TO MAGIC
DOORWAY TO MAGIC