DET GAMLE, ELLER DET NYE….?

TID FOR Å VELGE –  9. Februar 2019.  
Jeg, meg, mitt og store ego står nå opp i mot ny fremtid, oppvåkning og nye ønsker. Dette har pågått de siste 7 årene og hensikten er oppvåkning for å befeste drømmer som vi ønsker å manifestere i verden. Vi skal alle våkne opp til vår NYE maskulinitet; – som er det feminine ført frem i verden med kraft. Vi skal opp ett nivå!

Vi er i en superkraftfull tid for ny oppvåkning, ny begynnelse og mange a-ha øyeblikk.  Jeg var så heldig å være sammen med Snåsamannen, Joralf Gjerstad forrige uke på Lillehammer. Han viste meg en kraftfullhet og verdighet på en stor måte.  For å si det rett frem; han satte spor. Han var for meg; Løvenes konge. Andre “storheter” i samme setting viste også frem kontrasten; det store ego. Interressante observasjoner og helt i tiden hvor det gamle møter det nye.

HANDLE FØRST OG TENKE ETTERPÅ……
er budskapet nå. Vi er i en impulsiv og instiktiv tid hvor det handler om å få ting ut for å teste responsen. På samme tid kan du også miste deg selv nå til hvem er jeg egentlig? Uansett så handler alt om å kutte båndene til fortiden for å åpne for en ny fremetid.

Hele 2019 handler om å avslutte det patrialkalske, det maskuline gamle, det dominerende, det undertrykkende som er det gamle systemet – det vi kjenner best. Resultatet blir frigjøring, opplevelse av tolleranse, samskaping, det å ville hverandre vell og sammen med mennesker som er forskjellige fra oss. Vi skal forlate tilstanden hvor alle er enige og like.

DU ER MEG OG JEG ER DEG, eller….?
Vi er nok litt forskjellige du og jeg, samtidig som vi begge er en celle i superkroppen; menneskeheten. Da spiller det ingen rolle hvilken nasjonalitet vi er, vi skal jobbe sammen i harmoni uansett. Nå skal forskjelligheten frigjøres og frigjøringen ligger i balansepunktet mellom impulsen og handlingen.  Dette gjør at du kan kjenne deg impulsiv, irrasjonell, utålmodig og har du undertrykket ønsker lenge nok kan du kanskje kjenne på sinne. Sinne kommer fra at du har holdt igjen for lenge.  Måten energiene viser seg på er at du kan glemme, bulke bilen, miste mobilen og hva det nå er som foregår rundt deg.

Ta dette som signaler som ønsker å fortelle deg at du skal eksprimentere mer nå og slutte å ta ting så personlig.

Bruk livet til å se deg selv gjennom å lytte til verden. Verden som er speilen på noe i deg,  så hvis du opplever at noe er vanskelig er det fordi balansen er blitt forstyrret. Meningen med opplevelsene er å gi deg feedback så du skal forstå deg selv bedre.

NÅ HANDLER DET OM; VI…..
Forlat gamle mønstere som ikke tjener deg, forlat vaner og alt det uhensiktsmessige. Legg det bak deg. Fundamentet nå er store dype endringer, en ny oppvåkning for en bedre vei gjennom verden. Motstanden du møter i disse tider, eller som viser seg for deg er rett å slett”skyggene” dine som skal forløses. Skyggene som kommer fra barndom og oppvekst. Derfor blir denne helgen svært viktig for å komme videre over i en bedre utgave av deg selv. La oss alle gjøre “jobben” vi trenger å gjøre med oss selv.

og fordi DU er MEG
og JEG er DEG
SAMMEN er VI

Magisk lyshilsen din vei fra
Anne-Mette
A-ho

Bestill MULIGHETSLOVEN her og fortsett 2019 på en ekspanderende måte;

 eller den engelske utgaven her