BLIR VI ALDRI FERDIG ……?

Du kan også føle at du aldri blir ferdig med alt som skjer utenfor og rundt deg. Samtidig som den indre evolusjonen pågår. Vi holder virkelig på å justere kursen så sporet vi er på blir rettere og mer balansert.

GI SLIPP FOR GODT.
Som jeg har skrevet om i hele fjor så handlet 2017 mer eller mindre om å gi slipp på gammel bagasje og alle indre kriser, – kriser i alle vinkler og fasonger. Året handlet om å prosessere på alle mulige måter rundt den store meningen med livet slik at du skulle finne inn til sjels-meningen med livet ditt. Det som er den virkelige intensjonen med hvorfor du er her på jorden denne gangen.

Nå er tiden for å se dypt, være i sannhet, grave dypere omkring alt som angår deg; Hva er viktig, Hva sannheten? Og som i alle kriser handler det om å ta tak i det viktigste først dersom vi ikke kan løse alt på en gang. Kriser hjelper oss som sagt til å se våre verdier. Se på hva du gir oppmerksomhet til, hvor du bruker pengene dine og hva som er dine verdifulle relasjoner.

FEIRE
Vi har en spennende nymåne i dag – lørdag, i dette fantastiske livet som løfter oss opp samtidig som det dytter oss ned på akkurat samme måte som bølgene på havet. Derfor er krisene nå veldig fokusert på alt som handler om frihet, udødelighet, hjerteåpning, uskyldig kjærlighet, enhet og skjønnhet. For deg som er spesielt interessert har fiskenes tegn snart påvirket oss i 7 sammenhengende år og tiden er snart forbi. Nå skal vi over i 8 år i værens sitt tegn, som forteller at vi skal inn i en periode hvor det handler om å heale sårene til det maskuline.

HVA ER STEMMEN DIN?
Du og vi skal nå over i en tid for ekspansjon av bevisstheten og for godt gi totalt slipp på alt fokus på deg selv. En måte å oppdage jeg-meg fokuset er å lytte til deg selv og hvordan du bruker din stemme ut i verden. Samtidig er det selvfølgelig verdifullt også å lytte etter hvordan andre snakker om seg selv. Avslørende tider med andre ord.

Et eksempel fra min dag på torsdag hvor jeg var i en setting med feiring av en person som hadde disputert og nå kan kalle seg doktor psykolog var å lytte til noen av talene. Det var ikke mulig å unngå å høre at noen av talerne snakket mer om seg selv enn til personen som skulle feires. Pussig det ego-greiene der.

En annen historie som alle mine venner fortsatt snakker om og husker svært godt er talen fra en kjent idrettsperson i min 50 årsdag som snakket mer om sine medaljer fra idretts- arenaen enn til bursta´barnet som rundet år.

IN LA KESH
Jeg er en annen deg og nettopp derfor er denne nymånen en svært verdifull måne for å overgi deg og initiere alt som ikke handler om ego-kjøret, om det å skulle vite, må, burde og alle tanker rundt hva som foregår og som du bare Må vite. Gi slipp på det som holder deg igjen, det kommer deg til gode og det store fellesskapet til gode. Det kommer menneskeheten til gode. Begynn med deg, og resten vil falle på plass av seg selv hvis flere gjør det samme.

Sett deg gjerne nye mål, men uten å være ego-opptatt av hva resultatet skal bli. Sett målene på en ren og filantropisk måte.

ELSK DET DU GJØR …
Gjør du det du elsker mest av alt, så kjennes det ikke ut som jobb uansett. Kan du kjenne igjen det? Da er det lek og glede over å leve prosessen. Vi kan få til alt, og tiden nå er den aller beste for å få til nettopp det. Nå går nemlig planetene straks over i væren som bekrefter oss i vår handlekraft. Vi starter en helt ny syklus! Yeehhh.

Så la fortiden som ikke tjener deg bare fare – la vannet rennet ut i havet. Tilgi alt og alle og begynn gjerne med å tilgi deg selv. La gå uten og vite hvorfor. Selv om hjernen søker å forstå mens hjertet søker kjærlighet til det som er.

Erfar kjærligheten i ditt daglige liv, i relasjoner og aktiviteter. I det lange løp vil denne måten å leve på gi deg mening og du vil gi slipp helt naturlig i kjærlighet til det høyeste og beste for deg selv.

2018 ENDRINGSÅRET
Året hvor du energetisk får sette deg nye drømmer og mål for å tegne et helt nytt bilde av ditt liv. Puss speilet og se deg selv skinne når du speiler deg.

Noen ganger er det vanskelig å gi slipp, likevel fortsette å gå veien uten å vite hvor. Nå er det tiden for å stille tankene, åpne hjertet og overgi deg til; JEG ER….

Nå er det tid for meditasjon, undring og takknemlighet for alt som er, alt du har og alle som er i livet ditt. Naturen støtter deg og gir deg akkurat det du skal ha alltid. Naturen gir deg mat, vann og energiene er så rene og kraftfulle at du trenger ikke mer. Du har alt, du er alt og alt som skal bli 😉

Utfordrende og så enkelt på samme tid. Og du er den som velger for deg, ingen andre.

NATURlig klem til dere alle
DU er MEG
JEG er DEG
og SAMMEN er VI!

Anne-Mette
A-ho <3