BEGYNNELSEN og SLUTTEN

…, eller alfa og omega. Det handler om å gi slipp og vende tilbake til kilden. Mye av jobben er gjort nå og vi skal overgi oss til vårt potensial for å kunne begynne på veien. Sammen. Det hele er om den kollektive underbevisstheten som vi alle er en del av. Nå har du muligheten til å la din underbevissthet forløses inn i det ”store” bildet.

KLAR FOR Å KASTE ”SØPPELET”?
Underbevisstheten er også som lageret av alt vi unngår, fornekter og forsøker å rømme fra ved å dytte det enda lenger ned. Det blir det samme som å håndtere søppelet. Og dersom du håndterer ditt søppel blir det lettere for deg, og litt lettere for det store fellesskapet. Med andre ord vi trenger alle å gjøre vår del av jobben.

VÅKEN?
Mange ikoner, presidenter og kjente mennesker lever egentlig ”filmene” som mange mennesker drømmer om, ”filmene” som er våre fantasier. Og tenk over; fordi vi alle er en menneskehet, er det ingen adskillelse eller grenser. Alt går i hverandre og henger sammen. Vi er alle de fattigste av de fattige og de høyeste av de høyeste opplyste. Egentlig. På veldig mange måter finnes ikke selvet – vi er alt. Vi er alt omkring oss, både det vi liker og identifisere oss med og det vi ikke liker. Derfor er ego det som står i veien for å erkjenne sannheten om hvem du er eller vi er. Like mye hvem jeg er. Hva du måtte mene om meg eller andre – nær og fjern. Derfor er det store forskjeller nå i forhold til oppvåkning i forhold til hva som skjer i det store bildet.


BENA PÅ JORDEN NÅ.

Nå når alt handler om ekspansjon og transformasjon, kan mange ønske å gå til de aller ytterste grenser av hva som er mulig i forhold til ekspansjon. I denne situasjonen kan vi til og med miste det bevisste plan og vår tilhørighet til alt som er. Du kan rett å slett bli for høy på deg selv. Bena på jorden er et begrep i denne situasjonen som det er verdifullt å ha bevissthet om for oss alle.

Mye handler om påvirkning – påvirkningen fra andre overfor deg, og selvfølgelig den påvirkningen du selv har på andre. Så få deg selv jordet så mye som du kan. Det blir som kunstnere; Kunstnere uttrykker sine fantasier gjennom å bruke sin uttrykksform, enten det er på lerret, gjennom tegninger , musikk eller hva det nå er. ”Fantasien” – uttrykkes gjennom et visuelt uttrykk som du kan se, høre, smake, lukte eller kjenne. Uttrykksformen er jordingen.

 

FOR MYE ELLER FOR LITE …?
Så fra 27. Januar til 18. Mars har vi en gjensidig mottagelse. For mye av alt er ikke det beste du bruker energiene dine på nå; for mye fornektelse, overspising, for mye å prøve og gjemme seg , for mye arroganse, for mye selvfordømmelse som gjør at du tror du er en guru, en opphøyd lærer eller leder er ikke sunn energi nå. Da er det tid for kurs-endring. Alt handler nå om å mestre seg selv, sette grenser og samtidig være oppmerksom på andre menneskers verdier.
Der vi er nå kan du være i en tilstand av mangel på bevissthet på et underbevisst plan om hva andre har behov for. Så nå er det økt bevissthet på hva du faktisk holder på med! Vi skal våkne opp fra underbevissthetens tilbakeholdelse, fra drømmen og jorde oss skikkelig her og akkurat nå.

BALANSEPUNKTET
Strekk deg mot stjernene og den store kilden og hent det ned, inn til deg selv uten at du mister fotfestet for så å dele alt du har oppdaget. Det blir litt som å puste ut for så å puste alt inn. For så å puste ut igjen for å dele. Gjør du dette vil du ikke miste deg selv på din reise men hele tiden være på ballen og sjekke ut om du er i balanse, om du er på rett kurs eller på rett sted.

Den store oppfordringen er å gjerne ta en pause, slappe av, sove lenge, nyte og samtidig ikke glemme å komme tilbake å dele alt du har funnet ut.

HVOR ER JEG?
Det samme gjør jeg disse dagene. Jeg har oppdaget mye de siste årene, jeg har funnet ut mye som kan deles med deg som er klar for å gå videre. Jeg har også oppdaget at jeg holder i visdom som skal deles med den som blir trukket mot det vi og jeg kan tilby. Så for å legge til rette for deling trengs det en god porsjon holdnings skapende arbeid først før vi lanserer; “Doorway To Magic.” Derfor litt kurs-justeringer de siste ukene. Vi ser for oss en del mini-”kurs” eller ”forretter” om du vil på denne siden av sommeren, så du kan få en forsmak på menyen vi skal servere deg litt senere.
Den som deler leverer vekst og vokser like mye selv.

SAMMEN er VI.

Balanse-hilsen fra
Anne-Mette
A-ho

Del hva du tenker å ”levere” til verden fremover, bruk denne muligheten til å kringkaste deg selv ved å legge igjen en kommentar i feltet under. Si gjerne noe om hva du holder på med og hva du kjenner på i forhold til det som er skrevet om energiene. Gjør det nå –Du er hjertelig  Velkomme!