BANG, BANG, BANG…….

– kan være som lyden av å dunke hodet i veggen. Denne lyden kan være akkurat det du kan kjenne igjen nå. Det som skjer er da en repetisjon av vaner som forsterkes når du gjentar dem over tid.

FLODBØLGEN
Vi er der hvor det er som om flodbølgen treffer stranden. Du prøver å bekjempe bølgen eller rømme fra den. Tiden nå speiles gjennom hva som skjer i regjeringen, mellom deg og din partner, i forhold til sjefen din eller i andre relasjoner som du er i. Dette er virkelig tiden hvor du kan føle på hindringer, begrensninger og forsinkelser. Tiden det tar er de neste to ukene, og spesielt i dag lørdag og i morgen søndag. Du er midt i den store testen av hvem du egentlig er.

Dine dypt gjemte ønsker og drømmer ”kjemper” seg nå gjennom som flodbølgen, og vil opp til overflaten. Det handler om frihet, uavhengighet og plass nok – alt dette er det maskuline som ønsker frihet. Det maskuline står opp i mot det feminine som ønsker å høre til. Alt er en blanding av begge deler, men akkurat nå er den store følelsen du kan kjenne på; ”Jeg ønsker FRIHET!!!” Er det ønske om frihet som skjer egentlig?

Om svaret er nei, kan det kjennes som om det er en flodhest som sitter oppå av deg. Du kan føle stort press, føle deg blokkert, og det igjen skaper gjerne sinne. Enten du presses fra eksterne krefter som banker, bedrifter, sjefer, autoriteter utenfor din kontroll eller om du undertrykker dine egne ønsker, handler det om å finne svaret. Kanskje føler du deg skyldig, skamfull, eller at du ønsker at andre skal like deg. Du holder kanskje deg selv igjen fordi du ikke ønsker å være til bry.
Jeg skal ærlig innrømme at jeg holdt meg selv igjen i forhold til å sende på FacebookLive for å presentere @doorway to magic. Den introverte delen av meg synes det var litt “skummelt” og likte det ikke noe særlig. Når jeg til slutt “hoppet” synes jeg det ukjente var helt greit. En barriere eller en vane var brutt og plutselig var det egentlig til og med gøy, og jeg kan fint gjøre det igjen. Det handler om å gjøre drømmen min levende og det er verdifullt i seg selv. Hva andre mener og tenker bryr jeg meg rett å slett ikke om, – det ble også en deilig ekstra bonus. For den som kritiserer snakker egentlig til seg selv uansett.

HVOR KOMMER SINNE FRA?
Undertrykkelse av følelser når du holder deg selv igjen leder gjerne til sinne. Dette sinnet kan resultere i radikale former for oppførsel som kan gjøre at det renner over for deg. Du har da antagelig holdt igjen følelsene dine for lenge.

Energiene nå kan også føre til at avis-overskriftene kan bli ganske nedbrytende og lite hyggelige de neste ukene. Stikkord; Litshaug-saken, – jeg sier ikke mer. Det kan bli mye skittkasting i det offentlige ordskiftet, og i det private rommet du omgir deg med. Lykke til og det å være svært bevisst er gode ord til deg på veien nå.

HVA HANDLER DETTE EGENTLIG OM?
Jo, det handler om en ny energi som holder på å bryte seg vei gjennom, som igjen vil sette standarden for en ny syklus. Ny energi, nye impulser og vi skal finne en vei så vi får integrert ”det nye” som skjer inn i vår eksisterende virkelighet. Eller du trenger å endre det som skjer rundt deg og som holder deg igjen eller som skurrer nå.

Når ”det nye” kommer til overflaten vil det naturlig uroe det etablerte. Alt nytt utfordrer det bestående, det stagnerte som igjen viser oss hva vi trenger å endre.

Så hva er dine hindringer, hva trenger du å jobbe mer med, hva trenger du å prøve ut? Hva er det du har forpliktet deg overfor, og hva er dine dypere mål og drømmer? For å finne svaret trenger du å komme i god kontakt med din sjel, din sjelsoppgave. Derfor forstår du kanskje nå at sinne er en stor mulighet til å komme i kontakt med din underbevissthet, og det den forsøker å fortelle deg.

MEN……..
Det som skjer handler også om å ha det gøy. Gøy handler om å ha det moro, kreativt og skapende – fra hjertet. Det er en energi som er lett, entusiastisk, kreativ og inspirerende. Vi er ikke roboter eller datamaskiner, vi er skapende vesener som er her for å skape noe nytt og originalt. Vær oppmerksom nå på sinnet som er her for å fortelle deg verdifulle beskjeder. I stedet; slapp av. Ta det med ro. Senk farten og hent frem hvilepulsen. Så altså, hvis det du er i eller holder på med ikke er gøy lenger, kan du ikke få tydeligere beskjed enn nå. Hva trenger du å gjøre, hva trenger du å endre, komme deg ut av eller komme deg inn i for å oppleve mer glede, undring og takknemlighet?

EN FANTASTISK TID FOR LÆRING
– for å kunne ha det mer gøy i dette fantastiske livet, her på jorden som vi alle er en del av. Er det du holder på med ikke gøy lenger, ta tak i det og gjør noe med det. Vi er alle midt oppe i det som tynger dersom vi ser det hele i en astrologisk kontekst.

Så, jo mer du er oppmerksom på sinne ditt, jo mer bevisst blir du på hva du trenger å endre i livet ditt for å ha det mer gøy!!!

Slutt å se på hva andre har og gjør som du ønsker deg mest av alt, – det kalles projisering og forteller deg at du undertrykker kjærligheten til deg selv. Slutt å undertrykke, i stedet sett deg selv fri fra byrdene du bærer på. Det er tid for å leve sjelen din og ha det mer gøy!

SAMMEN skaper vi da en BEDRE VERDEN for oss ALLE         

Ta-det-med-ro-hilsen fra
Anne-Mette
A-ho <3